Katie Price

Hva driver Katie Price sin nye kjæreste med her?

- Kanskje han lette etter lommeboka?

NY KJÆRESTE: Den britiske TV-profilen Katie Price har funnet lykken med Kris Boyson. Nylig var de på kjærestetur i Belgia, der de ble avbildet under et restaurantbesøk. Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Den britiske TV-profilen Katie Price har funnet lykken med Kris Boyson. Nylig var de på kjærestetur i Belgia, der de ble avbildet under et restaurantbesøk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i fjor det ble kjent at den britiske TV-profilen og tidligere glamourmodell Katie Price (40) skulle skille seg fra ektemannen Kieran Hayler (31), etter at sistnevnte innrømmet å ha vært utro med familiens barnepike.

Siden den gang har 40-åringen imidlertid rukket å finne lykken igjen. Ifølge The Sun har Katie Price falt pladask for den 11 år yngre slankeeksperten Kris Boyson (29).

Duoen har vist seg sammen ved en rekke anledninger den siste tiden, senest under en romantisk kjærestetur til Belgia.

Price er godt vant med å ha paparazzifotografer på slep, men mye kan type på at hennes unge kjæreste ikke er like medievant.

Under et restaurantbesøk i den belgiske byen Burge, ser man at Boyson holder begge hendene godt plassert nedi buksa mens han lener seg over kjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

Godkjent av familien

Øyeblikket ble altså fanget av paparazzifotografer - og av britiske kjendisnettsteder.

Årsaken til 29-åringens spesielle noe oppsiktsvekkende holdning er ikke kjent, men tabloidavisa The Sun mener å ha svaret:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.