Katie Price

Hva driver Katie Price sin nye kjæreste med her?

- Kanskje han lette etter lommeboka?

NY KJÆRESTE: Den britiske TV-profilen Katie Price har funnet lykken med Kris Boyson. Nylig var de på kjærestetur i Belgia, der de ble avbildet under et restaurantbesøk. Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Den britiske TV-profilen Katie Price har funnet lykken med Kris Boyson. Nylig var de på kjærestetur i Belgia, der de ble avbildet under et restaurantbesøk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i fjor det ble kjent at den britiske TV-profilen og tidligere glamourmodell Katie Price (40) skulle skille seg fra ektemannen Kieran Hayler (31), etter at sistnevnte innrømmet å ha vært utro med familiens barnepike.

Siden den gang har 40-åringen imidlertid rukket å finne lykken igjen. Ifølge The Sun har Katie Price falt pladask for den 11 år yngre slankeeksperten Kris Boyson (29).

Duoen har vist seg sammen ved en rekke anledninger den siste tiden, senest under en romantisk kjærestetur til Belgia.

Price er godt vant med å ha paparazzifotografer på slep, men mye kan type på at hennes unge kjæreste ikke er like medievant.

Under et restaurantbesøk i den belgiske byen Burge, ser man at Boyson holder begge hendene godt plassert nedi buksa mens han lener seg over kjæresten.

Saken fortsetter nedenfor.

TATT PÅ FERSKEN: TV-profilens nye flamme holdt hendene godt plassert nedi buksa under restaurantbesøket. Foto: NTB scanpix
TATT PÅ FERSKEN: TV-profilens nye flamme holdt hendene godt plassert nedi buksa under restaurantbesøket. Foto: NTB scanpix Vis mer

Godkjent av familien

Øyeblikket ble altså fanget av paparazzifotografer - og av britiske kjendisnettsteder.

Årsaken til 29-åringens spesielle noe oppsiktsvekkende holdning er ikke kjent, men tabloidavisa The Sun mener å ha svaret:

- Kanskje han lette etter lommeboka?, skriver nettstedet om bildene.

Det ble nemlig også tartt bilde av at Katie Price drar opp kortet for å betale regningen etter parets restaurantbesøk.

Saken fortsetter nedenfor.

TOK ANSVAR: Det var Katie Price som endte opp med å betale for parets romantiske restaurantbesøk i Belgia. Foto: NTB scanpix
TOK ANSVAR: Det var Katie Price som endte opp med å betale for parets romantiske restaurantbesøk i Belgia. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den romantiske ferien kom kort tid etter at det ble kjent at Katie Price skal ha møtt Kris' mor for første gang.

Også Katies fem barn, Jett (4), Bunny (3), Harvey (15), Junior (12) og Princess (10), har møtt morens nye kjæreste, og de skal ha kommet godt overens.

- Katies familie ble overrasket over Kris, de trodde at han bare var en fyr hun ville bli lei av etter en uke, men han er faktisk en snill og moden kar, sier en kilde til The Sun, og legger til:

- Det virker som at han vil det beste for Katie, noe som er oppløftende for dem å se. Man vet ikke hva fremtiden vil bringe, men hittil er han godkjent av familien.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Det er liten tvil om at Katie Price koser seg med sin nye flamme om dagen. Her smiler de begge bredt mens de vandrer nedover gatene i byen Bruge. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Det er liten tvil om at Katie Price koser seg med sin nye flamme om dagen. Her smiler de begge bredt mens de vandrer nedover gatene i byen Bruge. Foto: NTB scanpix Vis mer

Brudd etter utroskap

Den tidligere glamourmodellen har hatt et turbulent kjærlighetsliv, og det er ikke lenge siden ekteskapet med Kieran Hayler for alvor tok slutt.

De giftet seg i 2013, og har sønnen Jett (4) og datteren Bunny (3) sammen.

Ekteskapet hadde mildt sagt sine utfordringer. Året etter bryllupet, mens Katie gikk gravid med Bunny, innrømmet Kieran at han hadde vært utro med konas venninne. Senere ble det kjent at han hadde hatt nok en affære med en annen kvinne.

Price valgte den gangen å gi ekteskapet en ny sjanse, men i fjor høst ballet det på seg med flere problemer.

Parets barnepike, Nikki Brown, hevdet å ha hatt et hemmelig, seksuelt forhold til Katies ektemann i tre år. Kort tid etter innrømmet 31-åringen påstandene.

- Dette var ikke kjærlighet. Jeg likte ikke Nikki. Jeg er sexavhengig og trengte spenningen. Om barnepiken hadde vært 80 år, hadde jeg nok lurt henne til å ligge med meg også, sa han til The Sun.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre røpet han at han har et problem.

- Kan du forestille deg hvor flau jeg er over at jeg er sexavhengig, og hvor redd jeg er for å innrømme det? Se på Katie... Og se på henne ordentlig. Jeg nekter at Katie skal bli beskyldt for å være en løgner. Trist nok så forteller hun sannheten - jeg var utro med barnepiken, avslørte han.

Ifølge The Sun skal bruddet mellom Katie og Kieran bli vist gjennom hennes eget realityshow «My Crazy Life», som skal bli sendt i England senere i år.

En kilde hevder overfor nettstedet at Katie nærmest skal ha presset eksen til å la bruddet bli filmet.

- Hun hadde med seg et filmteam da hun fortalte Kieran at forholdet var over. Kieran har også filmet seg selv sammen med barna etter bruddet, sier kilden.

40-åringen har vært gift to ganger før ekteskapet med Kieran, først med sangeren Peter Andre (45) fra 2005 til 2009, og deretter med kampsportutøveren Alex Reid (42) fra 2010 til 2012.

LES OGSÅ: Kan miste foreldreretten for barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer