Hva driver filmstjernen med?

Fotografene trodde ikke sine egne øyne.

<strong>ABLEGØYEMAKER:</strong> Amanda Seyfried skar grimaser til fotografene da hun tirsdag dukket opp på premieren til sin nyeste film «Gone». Foto: All Over
ABLEGØYEMAKER: Amanda Seyfried skar grimaser til fotografene da hun tirsdag dukket opp på premieren til sin nyeste film «Gone». Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Amanda Seyfried (26) har etter sin rolle i hitfilmen «Mama Mia» blitt en av Hollywoods mest ettertraktete kvinnelige skuespillere, men det er ikke bare på lerretet 26-åringen vet hvordan hun skal slå seg løs.

Da hun denne uken dukket opp på den røde løperen i forbindelse med premieren på sin nye film «Gone». klarte nemlig ikke Seyfried å la være å tulle med fotografene.

Isteden for å vise fram sin hudfargete designerkjole på klasissk filmstjernevis, gjorde Seyfried den ene grimasen etter den andre før hun gikk videre.

I filmen «Gone» spiller Seyfried en kvinne som tar opp jakten på mannen som kidnappet henne to år tidligere.

Seyfried er også snart aktuell som Linda Lovelace, i filmen om den tidligere pornostjernens liv.

Men selv om hun ifølge Daily Mirror ikke har noe problem med nakenscener, sier Seyfried at hun satte grensen ved navelen.

- Ingenting vises nedentil, av personlige grunner. Jeg må spare noe til ektemannen min, sier hun til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sexscener er fantastiske

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer