Kim Kardashian West og Kanye West:

Hva driver du med her, Kanye?

Kim Kardashian klarte ikke å holde latteren tilbake.

TISSETRENGT: Kanye West og Kim Kardashian var søndag på vei inn i et varehus, der de angivelig skulle ta noen bilder. Selv om det ikke var lange veien igjen, virker det som om trykket ble for stort for Kanye - som valgte å tisse foran fotografene. Foto: Splash News, NTB scanpix
TISSETRENGT: Kanye West og Kim Kardashian var søndag på vei inn i et varehus, der de angivelig skulle ta noen bilder. Selv om det ikke var lange veien igjen, virker det som om trykket ble for stort for Kanye - som valgte å tisse foran fotografene. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er utvilsomt hektisk å være både Kim Kardashian (37) og Kanye West (40), og som det verdenskjente paret de er, står tiden sjelden stille.

De er ofte på farten, om det så er på vei til eksklusive lanseringer, moteuker, luksuriøse ferier eller bare på vei til middag. At paparazziene alltid er på slep, kan være en slitsom faktor i hverdagen for de nybakte foreldrene.

I helgen virket det derimot ikke som om Kanye West brydde seg stort om dem. Søndag ble paret fotografert atter en gang i Los Angeles, angivelig på vei til en photoshoot i et varehus. Mens Kim viste frem sitt nye, rosa hår, var Kanye opptatt av helt andre ting.

UOPPDAGET: Kanye stilte seg like gjerne langs veggen for å late vannet, selv om det ikke var lang vei igjen til varehuset. Her kan det virke som om Kim ikke har oppdaget ektemannens påfunn ennå. Foto: Splash News, NTB scanpix
UOPPDAGET: Kanye stilte seg like gjerne langs veggen for å late vannet, selv om det ikke var lang vei igjen til varehuset. Her kan det virke som om Kim ikke har oppdaget ektemannens påfunn ennå. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Tisset i bakgrunnen

En rekke bilder viser nemlig at han tilsynelatende later vannet, rett utenfor varehuset. Han har ikke uttalt seg om den noe spesielle hendelsen, men synes i bakgrunnen på flere fotografier - med ryggen til.

Zoomer man inn på bildene, ser man tydelige stråler av væske som faller ned mot bakken.

Hvorfor han valgte å tisse foran fotografene, og ikke inne på et av toalettene som utvilsomt befant seg på varehuset, er uvisst. Mens andre koner kanskje hadde blitt sure av et sånt stunt, virket det ikke som om Kim ble særlig flau.

FLIRTE: Kim har ikke uttalt seg om stuntet, men det virket som om hun synes det var artig. På et av bildene ser hun lattermildt bort på ektemannen, som letter på trykket mot varehusveggen. Foto: Splash News, NTB scanpix
FLIRTE: Kim har ikke uttalt seg om stuntet, men det virket som om hun synes det var artig. På et av bildene ser hun lattermildt bort på ektemannen, som letter på trykket mot varehusveggen. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Hun kan bli sett smilende mot ektemannen mens hun flirer. På et av de andre fotografiene later det derimot til at hun poserer, uvitende om ektemannens spontane ablegøyer.

I Los Angeles' lokale lovverk står det at offentlig urinering for øvrig kan straffes med alt fra opptil et år i fengsel til bøter og samfunnsstraff.

Kledd i knehøye og trendy slangeskinnsstøvletter, saueskinn og fleece, gikk hun i hvert fall etter hvert inn i varehuset sammen med ektemannen. Mon tro om Kim er hakket med kaldblodig enn Kanye? For mens hun var kledd for norsk vinter, hadde ektemannen på seg shorts, joggesko og en hettegenser.

Kardashian har vært en av verdens mest kjente kvinner i over et tiår, og vet godt hvordan man bruker paparazzien. Det har nemlig dukket opp en rekke bilder tatt utenfor varehuset.

HEI SVEIS: Kim endrer ofte frisyre, og gikk denne gangen for en rosa variant. Det er imidlertid ikke kjent om hun bare spiller fansen et puss med en parykk, slik Kylie Jenner ofte har gjort, eller om hun virkelig har farget sitt kritthvite hår rosa. Foto: Splash News, NTB scanpix
HEI SVEIS: Kim endrer ofte frisyre, og gikk denne gangen for en rosa variant. Det er imidlertid ikke kjent om hun bare spiller fansen et puss med en parykk, slik Kylie Jenner ofte har gjort, eller om hun virkelig har farget sitt kritthvite hår rosa. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

På noen av dem har hun på seg jakke, og på andre ikke. Trolig har hun hatt dialog med fotografene, som for første gang fikk se hennes nye, mørkerosa sveis.

Den debuterte hun aller først med på Snapchat, og fansen var over seg av begeistring for den nye forandringen. Det ble derimot spekulert om hun virkelig hadde farget sine blonde lokker rosa, eller om hun bare hadde investert i en ny og naturtro parykk.

Viste frem datteren

Kim og Kanye kunne i starten av 2018 kalle seg stolte trebarnsforeldre. Fra før hadde de datteren North (4) og sønnen Saint (2), men i midten av januar kom altså parets tredje lille engel til verden.

Hun fikk navnet Chicago, og ble båret frem av en surrogatmor.

At den lille jenta er født inn i en av verdens mest avbildede familier, er det ingen tvil om. Allerede i begynnelsen av februar fikk fansen se et lite glimt av det unge familiemedlemmet, i anledning en helt annen forløsning, og Chicago skal åpenbart tidlig krøkes.

Baby Chicago

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Natt til tirsdag gjorde den knappe seks uker gamle jenta sin debut på sosiale medier, i regi av mor, som delte et bilde av seg selv og yngstedatteren på sin Instagram-profil.

På bildet har den nybakte moren, som selv er antrukket i morgenkåpe, lagt på et filter fra bildedelingskonkurrenten Snapchat - i form av rosa bamseører til begge to.

Ekteparet Kardashian West skal ha blitt tilbudt alt fra 16 til 40 millioner kroner av diverse nettsteder og magasiner for å få trykke de første bildene av Chicago. Hvorvidt den lille jenta dukker opp på glanset papir i nær framtid, er derimot ikke kjent.

Kort tid etter fødselen oppsto det for øvrig rykter om at Kim Kardashian planla å få enda et barn, men dette avviste 37-åringen blankt kort tid etterpå.

Verden kunne altså, som nevnt tidligere, så vidt spotte Chicago da Kim Kardashians lillesøster, Kylie Jenner (20), ble mor for første gang i begynnelsen av februar. Det var i en Youtube-video, selve bekreftelsen på at Jenners i overkant hemmelige svangerskap faktisk var et faktum, at Chicago kom til syne.

LES OGSÅ: Stjerneduoen flytter fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer