Justin og Hailey Bieber:

Hustrøbbel for ekteparet Bieber

Punger ut for å bo på luksushotell.

I ETABLERINGSFASEN: I oktober flyttet Justin og Hailey Bieber inn i det som tilsynelatende var en praktvilla. Så begynte problemene å hope seg opp. Foto: NTB Scanpix
I ETABLERINGSFASEN: I oktober flyttet Justin og Hailey Bieber inn i det som tilsynelatende var en praktvilla. Så begynte problemene å hope seg opp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snaue tre måneder er gått siden Justin (24) og Hailey Bieber (22) giftet seg i all hemmelighet. I tiden etter har paret så smått begynt å bygge sitt eget rede - hvor de blant annet har utvidet sin lille familie ved å skaffe seg en hund.

Å skape sitt eget hjem har derimot vist seg utfordrende for ekteparet. Nå kaster nemlig en kompleks bosituasjon mørke skygger over hvetebrødsdagene.

Ifølge TMZ inngikk Justin Bieber en leiekontrakt for et hus i San Fernando Valley i oktober. Til den nette sum av 100 000 dollar i måneden - noe som tilsvarer cirka 850 000 norske kroner - fikk paret tilgang på en praktvilla med blant annet fire soverom og syv baderom.

FORELSKET: Snart tre måneder er gått siden Justin og Hailey Bieber indirekte bekreftet giftermålet. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Snart tre måneder er gått siden Justin og Hailey Bieber indirekte bekreftet giftermålet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vannlekkasje

Idyllen slo derimot raskt sprekker. Både klimaanlegget og bassengvarmeren kapitulerte etter kort tid, før ekteparet også opplevde at et av rørene i boligen sprakk.

Dette forårsaket en vannlekkasje, noe som igjen fikk begeret til å renne over for Hailey og Justin.

Ifølge TMZ har ekteparet flyttet ut fra San Fernando Valley-huset, og bor nå på eksklusive Beverly Hills Hotel i Los Angeles. Der blir de værende inntil videre, skriver nettstedet, som også opplyser at paret er på leting etter et hus de nå kan kjøpe sammen.

PÅ BOLIGJAKT: Hailey og Justin Bieber er blitt observert på en rekke private visninger den siste tiden. Her er de og kikker på en bolig i nabolaget Encino i Los Angeles for en uke siden. Foto: NTB Scanpix
PÅ BOLIGJAKT: Hailey og Justin Bieber er blitt observert på en rekke private visninger den siste tiden. Her er de og kikker på en bolig i nabolaget Encino i Los Angeles for en uke siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gravid-rykter

Nyheten kommer i kjølvannet av voldsomme spekulasjoner på om stjerneparet venter barn. Ryktene fikk spesielt bein å gå på etter at Hailey delte et bilde av seg selv som barn sammen med moren, Kennya Baldwin, i desember.

«Hei, lille meg», skrev hun til bildet.

View this post on Instagram

hi little me

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Haileys mor har en tendens til å holde seg unna rampelyset, og det er ikke ofte man får se bilder av henne i sosiale medier. Under bildet har det haglet inn med kommentarer fra fansen - som mener at bildet er et hint om en mulig graviditet.

«Hailey, babyen din med Justin kommer til å bli det nydeligste barnet i verden», kommenterte blant annet en av følgerne.

Foreløpig har verken Justin eller Hailey uttalt seg om spekulasjonene.

Turbulent tid

Selv om det tilsynelatende ser ut til at forholdet mellom Justin og Hailey er rosenrødt om dagen, har det ikke alltid vært slik.

Det var i januar for tre år siden at duoen skapte de aller første overskriftene sammen - da de delte et hett kyssebilde på Instagram.

Forholdet ble imidlertid av det kortvarige slaget, og var over etter kun noen måneder. I tiden etter var ikke Justin og Hailey å se sammen, og flere spekulerte på om det var som følge av et brudd.

- Merkelig stemning

Hailey kunne en tid senere bekrefte at de to hadde hatt en pause.

- Etter bruddet gikk vi gjennom en lang periode der vi ikke var venner. Vi snakket ikke sammen på veldig lenge, og det var merkelig stemning mellom oss. Vi har kommet oss videre fra det, uttalte Hailey i et intervju med The Times, gjengitt av Elle, i fjor sommer.

I mellomtiden ble den ettertraktede modellen koblet til musikeren Shawn Mendes (20), og internett-kjendisen Cameron Dallas (24). Justin på sin side så ut til å ha funnet tilbake til ekskjæresten Selena Gomez (26) en kort periode.

LES OGSÅ: Tordner mot beskyldninger om broren