Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise:

Husleie sjokkerer

Punget ut for å gi sin kjære et hjem i USA.

SKAL GIFTE SEG: Det forelskede paret forlovet seg for et snaut år siden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL GIFTE SEG: Det forelskede paret forlovet seg for et snaut år siden. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor sommer kunne prinsesse Märtha Louise (51) og Durek Verrett (48) avsløre at de skal smis i hymens lenker. Etter noen år som kjærester stilte Verrett det store spørsmålet, og prinsessen ga sjamanen sitt «ja».

Det er foreløpig ukjent når bryllupet skal stå, og hvor paret skal bosette seg. Det kommende ekteparet skulle i utgangspunktet bo sammen i luksuriøse Beverly Hills i California, men det ser ut til at det ikke blir noe av.

HUSTRØBBEL: Saken om Durek Verretts bosituasjon kan du lese i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile
HUSTRØBBEL: Saken om Durek Verretts bosituasjon kan du lese i tirsdagens utgave av Se og Hør. Foto: Faksimile Vis mer

Den enorme boligen Verrett hadde gått til anskaffelse av skal visstnok ha vært en leiebolig som nå har blitt solgt. Huset, som besto av blant annet ni bad og syv soverom, skal ha vært kostbart.

Svimlende sum

Verrett uttalte selv på sosiale medier at han sto for alle utgiftene huset medførte.

- Jeg har skaffet meg et hjem for Märtha og barna. De trenger ikke å betale for noen ting, jeg tar meg av alt. Huset jeg hadde før, var ikke stort nok til å huse meg og familien, men nå har jeg et hus hvor alle har sine egne rom.

SNAKKER UT: 8. november møtte kongeparet pressen for å snakke ut, etter at de tidligere samme dag sendte ut en pressemelding om at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal representere kongehuset. Video: NRK Vis mer

Boligen skal ifølge det Se og Hør erfarer ha kostet 48-åringen opp mot 300 000 kroner i leie hver eneste måned - en enorm sum som for flere tilsvarer en hel årslønn.

Verrett bodde i Beverly Hills i hele 15 måneder før huset skal ha blitt solgt før jul. Hvor sjamanen bor nå, er foreløpig ukjent.

Les hele saken på Se og Hør Pluss her.

Se og Hør har stilt spørsmål til både prinsesse Märtha og Durek Verrett om deres fremtidige bosituasjon, men vi har ikke mottatt noe svar.

Kostbar ring

Prinsesse Märtha Louises utkårede er ikke fremmed for å bruke store summer på ulike gjenstander. Forlovelsesringen han ga til prinsessen var heller ikke av det billige slaget.

Ringen har en smaragd i midten, som ifølge gemmolog og daglig leder ved Bugge & Authen gullsmedbutikk i Fredrikstad, Remy Bugge, er en svært kostbar edelsten.

«VIXEN»: Prinsesse Märtha Louise i latter etter dette. Video: Vixen Vis mer

- Det er enorm prisforskjell på smaragder. Ved første øyekast ser den ut til å være lys, men det kan også ha noe med kvaliteten på bildet og sollys å gjøre. Det er helt sikkert diamanter rundt, og de er ganske store til å være sidesteiner. Jeg tipper de er rundt 2-4 karat, har han tidligere uttalt.

Med stort forbehold anslo han at forlovelsesringen til prinsessen kostet mellom 300-500 000 kroner.

LES OGSÅ: Overrasker med private bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer