- Husker nesten ingenting fra konsertene

Postgirobyggets Arne Hurlen opplevde sommeren 2010 som helt absurd.

POPULÆRE: TV2-programmet «Allsang på Grensen» har Postgirobyggets monsterhit «En solskinnsdag» som kjenningsmelodi. Denne uken spilte bandet, med Arne Hurlen i front, på programmet i Halden. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: TV2-programmet «Allsang på Grensen» har Postgirobyggets monsterhit «En solskinnsdag» som kjenningsmelodi. Denne uken spilte bandet, med Arne Hurlen i front, på programmet i Halden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Arne Hurlen (42) har gjort enorm suksess med «sommerbandet» Postgirobygget siden midten av 1990-tallet, og er nå aktuell med plata «Sommer i Norge».

Men låtskriveren og vokalisten, som vanligvis storkoser seg på scenen i sommermånedene, har få gode minner fra sommeren 2010. Da mistet han nemlig faren sin, som ble rammet av alvorlig blodforgiftning kun 72 år gammel.

- Når jeg tenker tilbake på den tida, så husker jeg nesten ingenting fra konsertene. Det var absurd å måtte smile på scenen og levere et optimistisk budskap, samtidig var det en fin måte å komme bort fra alvoret, forteller Arne til Dagbladet Magasinet.

For pappa Hurlen var svært syk i flere måneder, etter å ha blitt dårlig under en ferietur i Sverige. Ifølge sønnen var det trolig en galleblærebetennelse som først slo ham ut.

- På Ahus ble han liggende i koma i ukevis. Da han våknet, fikk han sykehusbakterie i lungene, ny blodforgiftning og måtte legges i koma igjen.

- Det varte i over tre måneder, og på et tidspunkt var han så svak at vi måtte skru av knappen. Det var helt surrealistisk, og ikke et enkelt valg å ta, sier Arne Hurlen åpenhjertig til Dagbladet Magasinet, før han understreker at legene mente at faren aldri ville bli frisk om han våknet opp fra komaen igjen.

Postgirobygget spiller på en rekke festivaler i løpet av sommeren. Forhåpentlig vil konserter på blant annet Vanylvsråkk, Raumarock, Blinkfestivalen og Bryggefest skape nye, gode minner for artisten.

LES OGSÅ: Er hun blitt enda tynnere?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer