Husker ingenting av Charterfeber

- Uansett hvor patetisk, latterlig eller morsomt det er, er det grunnlag for en god samtale.

FUKTIG FEST: De to «Charterfeber»-kameratene Sven Fernandes (t.v.) og Magnus Frøyen hevder de ikke husker noe av oppholdet på den greske ferieøya Kos. Her er de i en scene fra tirsdagens episode. Foto: TV3
FUKTIG FEST: De to «Charterfeber»-kameratene Sven Fernandes (t.v.) og Magnus Frøyen hevder de ikke husker noe av oppholdet på den greske ferieøya Kos. Her er de i en scene fra tirsdagens episode. Foto: TV3 Vis mer
Se video med Charter-sjekkerne Sven og Magnus nederst i artikkelen!

SEHER.NO: De to «Charterfeber» -deltakerne Sven Fernandes (32) og Magnus Frøyen (24) ble presentert som sjekke-konger da den sjette sesongen av TV3s populære reality-serie hadde premiere tirsdag.

Men da Seher.no traff duoen på premierefesten på Ice Bar i Oslo, ble de svar skyldige på spørsmålet om de klarte å sjarmere noen av det motsatte kjønn i løpet av oppholdet på den greske ferieøya Kos.

- Jeg husker ingenting av oppholdet. Om det har noe med alkohol å gjøre er ikke godt å si, sier Magnus med et smil til Seher.no.

Sven avslører at han kom i kontakt med flere kvinner, men må få hjelp av TV-kameraene til å huske hvordan de så ut.

- Jeg husker at det var en del jenter, men jeg husker ikke hvem jenter det her er snakk om. Jeg gleder meg til å se hva slags jenter og hvem jenter det dreier seg om.

I det første Charter-programmet ble Sven filmet mens han viste fram sine tre sjekke bibler og sa ting som «når damene begynner å pelle på smykkene dine, har du en finger inne allerede».

Han er imidlertid ikke redd for at programmet skal gjøre det vanskelig å bli kjent med nye damer hjemme i Norge.

- Dette blir bare gjenstand for en samtale. Uansett hvor patetisk, latterlig eller morsomt det er, er det grunnlag for en god samtale, sier han til Seher.no.

«Charterfeber» ser du på TV3 tirsdager kl 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gruer meg til at kjæresten ser dette


Se video med gutta her:


[obj:media:8947]