HUSKER IKKE: Ifølge Chris Brown husker han ingenting fra den kvelden han banket opp Rihanna i februar.  Foto: All Over Press
HUSKER IKKE: Ifølge Chris Brown husker han ingenting fra den kvelden han banket opp Rihanna i februar. Foto: All Over PressVis mer

Husker ikke voldsepisoden

Men Chris Brown elsker fortsatt Rihanna...

SEHER.NO: Se videoklipp nederst i saken!

Det er mindre enn én uke siden R&B-stjernen Chris Brown (20) ble dømt til 1400 timers samfunnstjeneste for å ha banket opp ekskjæresten Rihanna (21) i februar i år.

Men i sitt første offentlige intervju om hendelsen, som sendes på "Larry King Live" i USA førstkommende onsdag, hevder superstjernen at han ikke husker noe fra overfallet, skriver E!Online.

- Nei, jeg gjør faktisk ikke det. Det er helt sprøtt for meg. Jeg bare "wow"... Jeg ser tilbake på det og tenker "wow"...Jeg er i sjokk fordi, først og fremst, så er det ikke sånn jeg er som person, og det er ikke noe jeg ser stolthet i å være, sier Brown i det første klippet fra intervjuet.

Likevel innrømmer popstjernen at han er helt knust over det han har gjort, og i et ferskt intervju med People Magazine hevder han at han aldri vil slå en kvinne igjen.

Han innrømmer også at han fortsatt elsker Rihanna.

- Jeg ble aldri "ikke-forelsket" i henne. Det vil ikke forsvinne, sier han om kjærligheten til eksen.

Iføgle Brown skal han ha blitt helt fortvilet da det gikk opp for ham hva han hadde gjort.

- Jeg var helt fra meg...jeg dro til moren min samme kveld og fortalte hva som hadde skjedd, og knakk totalt sammen, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Får ikke møte Rihanna på fem år!