Helen Mirren:

Husker ikke når hun giftet seg

- Helt ærlig, så må jeg google det, avslører skuespilleren.

GODT GIFT: Her er Helen Mirren sammen med ektemannen Taylor Hackford under en prisutdeling i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Her er Helen Mirren sammen med ektemannen Taylor Hackford under en prisutdeling i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den prisbelønte Hollywood-stjernen Helen Mirren (72) har vært sammen regissøren Taylor Hackford (73) siden 1986, men paret valgte først å gifte seg 11 år senere - nærmere bestemt 31. desember 1997 - på ektemannens 53-årsdag.

Til tross for at duoen nylig feiret 20-års bryllupsdag, så innrømmer Oscar-vinneren nå at hun sliter med å huske når hun ga Hackford sitt ja.

- Helt ærlig, så må jeg google det for jeg har ingen anelse om hvilket år vi giftet oss, avslørte Mirren nylig til Hello! magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter nedenfor.

NERVØS: Helen Mirren gjorde stor suksess som dronning Elizabeth i filmen «The Queen» i 2006. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Paret traff hverandre da de jobbet sammen i 1984, men Mirren hevder at Taylor aldri flørtet med henne.

- Det finnes menn som flørter hele tiden fordi de tror at det gir dem en seksuell makt. Min mann har aldri gjort det.

- Han har alltid sett på kvinner som kvinner, som mennesker, og han kan se på en kvinne som en attraktiv kvinne, men han ser personen, mennesket, før noe annet.

Godt øye til 50 Cent

Selv kan det virke som om Helen ikke går av veien for en liten flørt.

I fjor sommer gikk nemlig et bilde av henne og 50 Cent (42) viralt etter at skuespilleren sendte den 30 yngre rapperen flere stjålne blikk på den røde løperen.

Det var under Monte Carlos TV Festival i Monaco at det var umulig å unngå og legge merke til den gode tonen mellom duoen.

Saken fortsetter under bildet.

LURT SMIL: Helen Mirren sendte rapperen 50 Cent, egentlig heter Curtis James Jackson lll, flere stjålne blikk mens de ble fotografert sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix
LURT SMIL: Helen Mirren sendte rapperen 50 Cent, egentlig heter Curtis James Jackson lll, flere stjålne blikk mens de ble fotografert sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Oscar-vinneren sendte nemlig flere beundrende blikk til 50 Cent, mens hun prøvde å skjule seg bak en håndvifte, skrev Daily Mail den gang.

Episoden mellom dem på den røde løperen skapte store overskrifter, og 50 Cent selv virket å sette stor pris på all oppmerksomheten.

Kort tid etterpå postet han nemlig følgende melding på Instagram til sine over 17 millioner følgere:

- Jepp, jeg tror jeg elsker henne. Jeg prøver å la være å stirre på henne. Hun vet at hun tenner meg. Det er bare noe spesielt med henne som jeg ikke klarer å beskrive, skrev han sammen med et bilde av en av avisoverskriftene.

De Niro avslørte pikant hemmelighet om Mirren

Helen Mirren er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere og har vunnet en rekke prestisjefylte priser for sine prestasjoner. Deriblant tre Golden Globe Awards, fire Emmy Awards og en Oscar-statuett.

Den evigunge stjernen får moteeksperter til å gispe av beundring og gjør fremdeles menn mo i knærne.

For tre år siden avslørte ringreven Robert De Niro (74) at han har hatt et så godt øye til den talentfulle skuespilleren at han har hatt lyst til å ta henne til sengs.

Saken fortsetter nedenfor.

KLINTE TIL: Robert De Niro klarte ikke å styre sin begeistring for Helen Mirren da de stod sammen på scenen under Gotham Independent Film Awards. Her overrasket han publikum med å plante et kyss midt på munnen til Mirren. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Robert De Niro klarte ikke å styre sin begeistring for Helen Mirren da de stod sammen på scenen under Gotham Independent Film Awards. Her overrasket han publikum med å plante et kyss midt på munnen til Mirren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Mirren, som ved to anledninger har portrettert dronning Elizabeth II, ble hedret under Gotham Independent Film Awards i desember 2015, klarte ikke De Niro holde på hemmeligheten lenger.

- Da jeg vokste opp ønsket jeg ikke å ha sex med dronningen av England. Hun var ikke min kongelige MILF. Men det var før jeg så Helen Mirren spille henne, skrøt han, ifølge Page Six.

Mange som ikke er tilhengere av kongefamilien bruker det engelske uttrykket «Fuck the Queen». Hvis denne uttalelsen blir gjort i et TV-opptak byttes «Fuck» ut med et sensurerende «pip». Dette mente filmlegenden De Niro at kan ha en dobbel betydning.

- Jeg vet jeg er på kanten til være ekkel her nå, men når man hører noen sier «Fuck dronningen», så er det ikke sikkert at de prøver å rakke ned på monarkiet, flirte han.

PRISBELØNT: Helen Mirren vant både en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA for hovedrollen i «The Quuen» (bildet) i 2006. Foto: NTB Scanpix
PRISBELØNT: Helen Mirren vant både en Oscar, en Golden Globe og en BAFTA for hovedrollen i «The Quuen» (bildet) i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Statusen som sex-symbol vil nok følge meg til graven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer