Courteney Cox:

Husker ikke «Friends»-innspillingene

- Jeg har ikke så mye å se tilbake på, innrømmer Courteney Cox.

STORE STJERNER: Jennifer Aniston og Courteney Cox fikk livene sine snudd på hodet etter at de ble med i «Friends» på midten av 90-tallet. Foto: Matt Baron/REX/NTB
STORE STJERNER: Jennifer Aniston og Courteney Cox fikk livene sine snudd på hodet etter at de ble med i «Friends» på midten av 90-tallet. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

I fjor skjedde det «Friends»-fansen har håpet på helt siden siste episode ble sluppet i 2004 - nemlig en gjenforening av seriesuksessen. 17 år etter at siste episode ble sendt på skjermen, samlet endelig vennegjengen seg igjen.

I «Friends The Reunion» fikk TV-seerne et etterlengtet gjensyn med Jennifer Aniston (53), Courteney Cox (57), Lisa Kudrow (58), Matt LeBlanc (54), Matthew Perry (52) og David Schwimmer (55), som var samlet for å mimre tilbake på innspillingstiden som startet allerede i 1994.

Spesialepisoden bød på både tårer og latter, samt avsløring om en hemmelig romanse mellom to av skuespillerne.

- Litt lei meg

Nå røper imidlertid Cox at hun under gjenforeningen i fjor innså at hun har store hull i hukommelsen når det kommer til selve innspillingen av «Friends».

- Jeg burde ha sett alle ti sesongene om igjen, for da jeg fikk spørsmål under gjenforeningen tenkte jeg bare: «Jeg kan ikke huske at jeg var der». Jeg husker ikke at vi filmet så mange episoder, lo hun da hun gjestet «Today’s Sunday Sitdown», ifølge New York Post.

Serien gjorde alle de seks skuespillerne til stjerner over natten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.