Courteney Cox:

Husker ikke «Friends»-innspillingene

- Jeg har ikke så mye å se tilbake på, innrømmer Courteney Cox.

STORE STJERNER: Jennifer Aniston og Courteney Cox fikk livene sine snudd på hodet etter at de ble med i «Friends» på midten av 90-tallet. Foto: Matt Baron/REX/NTB
STORE STJERNER: Jennifer Aniston og Courteney Cox fikk livene sine snudd på hodet etter at de ble med i «Friends» på midten av 90-tallet. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

I fjor skjedde det «Friends»-fansen har håpet på helt siden siste episode ble sluppet i 2004 - nemlig en gjenforening av seriesuksessen. 17 år etter at siste episode ble sendt på skjermen, samlet endelig vennegjengen seg igjen.

I «Friends The Reunion» fikk TV-seerne et etterlengtet gjensyn med Jennifer Aniston (53), Courteney Cox (57), Lisa Kudrow (58), Matt LeBlanc (54), Matthew Perry (52) og David Schwimmer (55), som var samlet for å mimre tilbake på innspillingstiden som startet allerede i 1994.

Spesialepisoden bød på både tårer og latter, samt avsløring om en hemmelig romanse mellom to av skuespillerne.

GLEDELIG GJENSYN: Her er alle seks skuespillerne avbildet sammen under gjenforeningen i mai i fjor. Foto: Terence Patrick/HBO Max via AP/NTB
GLEDELIG GJENSYN: Her er alle seks skuespillerne avbildet sammen under gjenforeningen i mai i fjor. Foto: Terence Patrick/HBO Max via AP/NTB Vis mer

- Litt lei meg

Nå røper imidlertid Cox at hun under gjenforeningen i fjor innså at hun har store hull i hukommelsen når det kommer til selve innspillingen av «Friends».

- Jeg burde ha sett alle ti sesongene om igjen, for da jeg fikk spørsmål under gjenforeningen tenkte jeg bare: «Jeg kan ikke huske at jeg var der». Jeg husker ikke at vi filmet så mange episoder, lo hun da hun gjestet «Today’s Sunday Sitdown», ifølge New York Post.

Serien gjorde alle de seks skuespillerne til stjerner over natten.

57-åringen, som spilte Monica Geller i TV-serien, innrømmet også at hun synes det er skuffende at hun har så lite minner fra «Friends»-tiden.

- Jeg er litt lei meg for at vi ikke brukte mer tid på å ta bilder den gangen, for jeg har ikke så mye å se tilbake på, sa hun, ifølge nettstedet.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

Men ett minne sitter fremdeles sterkt igjen hos Cox. Og det var da seriens regissør, James Burrows, tok med seg alle seks skuespillerne til Las Vegas like før den første «Friends»-episoden ble sendt på TV i 1994.

- Han ga oss 4500 kr og sa: «Jeg vil at dere skal ta vare på dette øyeblikket. Virkelig ta vare på det. For dette er siste gang dere seks noensinne kan gå sammen gjennom et casino igjen», fortalte hun.

Noe som skulle vise seg å stemme. Cox forteller at berømmelsen tok helt av og at livene deres forandret seg drastisk.

Når hun i dag ser tilbake på hvilket eventyr hele showet ble, så er hun likevel glad for at folk elsker det så høyt som de gjør og sier at hun er heldig som fikk være med på det.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Slet med alkoholisme

Cox er ikke den eneste som har glemt store deler av innspillingsperioden. I 2016 avslørte også Matthew Perry at dopmisbruk tåkela mye av glansdagene hans i 1990-talls serien.

- Jeg har glemt tre av «Friends»-årene. Det var nok et sted mellom sesong tre og seks. Jeg var litt borte en periode, innrømmet Perry i radioprogrammet «The Chris Evans Breakfast Show» den gang, ifølge Huffington Post.

Den populære skuespilleren har tidligere vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, og det er nettopp disse problemene som er årsaken til hukommelsestapet.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Jeg spilte i serien fra jeg var 24 til jeg var 34 år. Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har Perry fortalt til People.

David Schwimmer har også tidligere hevdet at komiserien ødela forholdet hans til andre mennesker, mens Matt LeBlanc knapt forlot huset og var på sammenbruddets rand i flere år etter innspillingen var over.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-profil ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer