Husker ikke deler av «Top Model»

- I finalen var jeg så jeg psykisk sliten at jeg bare gledet meg til alt var ferdig, sier Claudia etter «Top Model»-seieren.

FIKK FLASHBACK: Claudia Bull (t.v.) kunne mandag juble for seieren i «Top Model», men vinneren hevder hun var så psykisk sliten at hun har glemt deler av innspillingen. Foto: TV3
FIKK FLASHBACK: Claudia Bull (t.v.) kunne mandag juble for seieren i «Top Model», men vinneren hevder hun var så psykisk sliten at hun har glemt deler av innspillingen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Etter 12 programmer kunne Claudia Bull mandag feire at hun er Norges nye «Top Model», etter å ha gått til topps i TV3s realityserie.

19-åringen ble raskt omfavnet av finalemotstander Charlotte-Louise Isachsen (23), programleder Mona Grudt, samtidig som hun mottok premien som inneholder en modellkontrakt med Premier Model Agency i London, jobb som modell for Art Decos trendfarger høst 2011, en kampanje med Swartzkopfs Got2b, og et cover på magasinet Woman.

Psykisk utslitt
Men til Seher.no sier 19-åringen at det tok tid før seiersgleden sank inn.

Etter syv uker med tettpakket TV-innspilling, var Claudia nemlig så psykisk sliten at hun ikke klarte å få med seg alt som skjedde.

- I finalen var jeg så jeg psykisk sliten at jeg bare gledet meg til alt var ferdig. Jeg ble selvfølgelig glad, men det er flere ting jeg ikke fikk ordentlig med meg, og jeg har fått mange «flashbacks» når jeg har sett episodene på TV, sier hun.

Den 1,82 meter høye modellen har lenge vært regnet som en av favorittene til å vinne, men selv regnet hun seg selv ikke som noen favoritt i finalen.

- Jeg følte at foto-shooten gikk bra, men syntes Charlotte fikk bedre tilbakemeldinger enn meg. Derfor var det veldig deilig da jeg skjønte at jeg hadde vunnet.

Flytter til London
Nå planlegger Claudia å reise til London for å satse videre på modellkarrieren.

- Enten tar jeg ett år hvor jeg satser alt som modell, eller så gjør jeg det i kombinasjon med studier innen politikk og økonomi. Jeg har lyst til å se hvor langt jeg kan komme som modell, sier hun til Seher.no.

Claudias motstander Charlotte-Louise Isachsen tror det var kommersielle hensyn som ble tungen på vektskålen i finalen.

- Jeg følte at vi gjorde det omtrent like bra i finalen, men vi er ulike typer modeller. Claudia fungerer nok for eksempel  bedre enn meg på forsiden av et blad som Woman.

- Når jeg først skulle tape finalen, så er jeg glad det var Claudia som vant. Jeg er ikke skuffet, for hun er en verdig vinner, sier hun til Seher.no.

Får ros av Mona Grudt

Programleder Mona Grudt tror Claudia har alle muligheter for å lykkes som internasjonal modell.

- Hun pekte seg tidlig ut som en god kandidat. Dersom hun jobber hardt og griper mulighetene, kan hun slå til. Hun har et særpreg og en toppmodellkvalitet som kan gjøre det bra også i utlandet. Men det er veldig hard konkurranse, sier hun til Seher.no.


Begge finalejentene har flere års modellerfaring, og Grudt tror det ikke har vært uten betydning når det gjaldt å kapre finaleplassene.

- For jenter uten modellerfaring er læringskurven veldig bratt. Tar man ikke den med en gang, så sliter man med å komme seg videre, så det hjelper nok å ha litt erfaring. Men jenter uten modellbakgrunn har også vunnet «Top Model» tidligere, så alt er mulig, sier hun til Seher.no.

Claudia selv er imidlertid usikker på om hun klarer å kopiere den internasjonale suksessen til Mona Grudt, som reiste jorden rundt på modelloppdrag etter «Miss Universe»-seieren i 1990.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å følge i hennes fotspor. Det skal nok mye til. Målet mitt er bare å jobbe mest mulig som modell, sier hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun skjønner ikke hva hun gjør