Husker du hvor du har sett Kylies nye sveis før?

Den populære artisten overrasket de forbipasserende med sin nye retro-frisyre.

RETRO: Da Kylie Minogue spilte i den australske såpeserien «Neighbours» på 1980-tallet, hadde hun krusete, blondt hår. I helgen viste hun seg ute på byen i London med forloveden Joshua Sasse (t.v) med en svært lik frisyre.  Foto: Splash News/ Wenn/ NTB Scanpix
RETRO: Da Kylie Minogue spilte i den australske såpeserien «Neighbours» på 1980-tallet, hadde hun krusete, blondt hår. I helgen viste hun seg ute på byen i London med forloveden Joshua Sasse (t.v) med en svært lik frisyre. Foto: Splash News/ Wenn/ NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: På midten av 1980-tallet fikk Kylie Minogue (47) sitt gjennombrudd som skuespiller i såpeserien «Neighbours».

Der spilte hun tenåringsjenta Charlene Mitchell, som hadde krusete, blondt hår som et av sine varemerker. 

17. april var det akkurat 30 år siden Kylie Minogue gjorde sin debut i «Neighbours», og det kan virke som om popstjernen er blitt grepet av nostalgi de siste dagene.

Da Kylie og forloveden, skuespiller Joshua Sasse (28), viste seg i London i helgen var 47-åringen nemlig utstyrt med en småkrøllete, blond hårmanke.

Saken fortsetter under bildene.

BLOND DUO: Både Kylie Minogues hårmanke og Joshua Sasse sitt skjegg så nybleket ut da de koste seg på stevnemøte i London i helgen.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
BLOND DUO: Både Kylie Minogues hårmanke og Joshua Sasse sitt skjegg så nybleket ut da de koste seg på stevnemøte i London i helgen. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

- Gav fansen flashback

Ifølge The Sun opptrådte Kylie Minogue i et bryllup i London tidligere på kvelden, før hun og Joshua nøt en romantisk middag sammen på restauranten The Wolseley i den fornemme bydelen Mayfair.

- Kylie Minogue så ut som om hun hadde kommet rett ut av 80-tallet da hun dro ut på byen i London i går kveld, skrev The Sun om artistens nye frisyre i helgen.

Tabloidavisen The Sun mener at sveisen gav fansen flashback til permanenten Kylie hadde på 1980-tallet, da hun først slo igjennom som både skuespiller og artist.

Saken fortsetter under bildene.

ENDRET FRISYRE: På NME Awards i februar hadde Kylie Minogue bare lett bølgete hår (t.v). Da hun forlot Lady Gagas bursdagsfest på restauranten No Name i L.A. med forloveden i slutten av mars, var håret mer krusete. Foto: NTB Scanpix/ Splash News
ENDRET FRISYRE: På NME Awards i februar hadde Kylie Minogue bare lett bølgete hår (t.v). Da hun forlot Lady Gagas bursdagsfest på restauranten No Name i L.A. med forloveden i slutten av mars, var håret mer krusete. Foto: NTB Scanpix/ Splash News Vis mer

20 år yngre forlovede

The Sun påpeker imidlertid spøkefullt at Kylie forlovede neppe ble nostalgisk av frisyren hennes. Joshua Sasse ble nemlig født samme måned som Kylie slapp sin første singel, «I Should Be So Lucky», i desember 1987.

Allerede for et par uker siden delte «Spinning Around»-sangeren et nærbilde av de krusete krøllene sine på Instagram, sammen med en bildetekst:

«Noen ting forandrer seg aldri», fulgt av emneknaggene «curls» og «backtobasics».

Some things never change #curls #backtobasics

Et bilde publisert av Kylie Minogue (@kylieminogue)

Saken fortsetter nedenfor.

Tidligere har Kylie Minogue fortalt at hun misliker at folk henger seg opp i aldersforskjellen mellom henne og forloveden.

De to møttes på innspillingssettet til TV-serien «Galavant» i september 2015, og kort tid senere ble de et par. Etter at forholdet ble kjent er Joshua blitt omtalt som et «boy toy» (en ung, kjekk mann som eldre kvinner dater fordi de er fysisk tiltrekkende, journ.anm.):

- Jeg synes det er nedsettende for oss begge. Jeg skulle gjerne ødelagt det ordet, men det preller av oss for det er ikke slik vi er, sa popstjernen til Daily Mirror før jul.

I samme intervju understreket den vakre 47-åringen, som fyller 48 år i mai, at alder ikke har noe å si i forholdet. 

- Det er helt tilfeldig hvem du møter og forelsker deg i. Og så elsker de deg, og du føler livet er bedre fordi dere er sammen. Jeg er veldig lykkelig, sa Kylie til Daily Mirror, ifølge The Sun.

A napoleonic salute from France. #Christmas @kylieminogue

Et bilde publisert av Joshua Sasse (@joshuasasse)

Saken fortsetter nedenfor.

Tradisjonell kunngjøring

Det var i slutten av februar at paret offentliggjorde forlovelsen sin, etter at forlovelsesryktene hadde svirret i media. Angivelig klarte ikke britiske Joshua å holde forlovelsen med den australske superstjernen hemmelig, da han var på NME Awards-etterfesten i februar:

- Han fortalte stolt om forloveden sin til flere gjester, og spøkte med at han ikke ville slite med å komme inn på fester sammen med henne, sa en anonym kilde til The Sun den gang.

Kylie Minogue og Joshua Sasse valgte å annonsere forlovelsen på tradisjonelt vis, med en kunngjøring i den britiske avisen The Daily Telegraph.

Saken fortsetter under bildet.

VALGTE TRADISJONELT: Da Benedict Cumberbatch forlovet seg med Sophie Hunter høsten 2014, offentliggjorde de forlovelsen i avisen The Times. Her er ekteparet sammen på «Star Wars: The Force Awakens»-premieren i London i desember 2015. Foto: Splash News
VALGTE TRADISJONELT: Da Benedict Cumberbatch forlovet seg med Sophie Hunter høsten 2014, offentliggjorde de forlovelsen i avisen The Times. Her er ekteparet sammen på «Star Wars: The Force Awakens»-premieren i London i desember 2015. Foto: Splash News Vis mer

Da «The Imitation Game»-stjernen Benedict Cumberbatch (39) forlovet seg med Sophie Hunter (38), som han nå er gift og har barn med, valgte paret samme annonseringsmetode. Cumberbatch satte inn en beskjeden annonse i avisen The Times, noe har forklarte på følgende måte:

- Det er sånn jeg ville gjort det hvis jeg ikke var berømt. Det er en helt vanlig ting å gjøre i landet mitt. I tillegg var det en måte å fortelle det til vennene våre som vi ikke hadde fortalt det til ennå, før de hadde sett et kornete bilde av en ring på fingeren hennes, sa filmstjernen til USA Today i november 2014.

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester