Husker du disse MTV-skandalene?

Superstjernene pleier ikke å spare på kruttet under MTV Video Music Awards. I natt braker det løs igjen.

FREKT: MTV Video Music Awards har gjennom årene bydd på mange spennende og sjokkerende øyeblikk.  Foto: NTB scanpix
FREKT: MTV Video Music Awards har gjennom årene bydd på mange spennende og sjokkerende øyeblikk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag sendes den prestisjefylte prisutdelingen MTV Video Music Awards for 32. gang. 

Arrangementet har ikke bare vært et av de mest trendsettende prisutdelingene i historien, men har også bydd på noen av de mest minneverdige øyeblikkene. 

Et av øyeblikkene som har festet seg i manns mine er da den ungsinnede artisten Madonna (57) i 2003 klinte til med popstjernene Britney Spears (33) og Christina Aguilera (34). 

- Jeg mener, kom igjen... Det er Madonna. Om du kan kysse hvilken som helst kvinne i hele verden, må det jo bli henne, innrømmet Britney i ettertid ifølge Daily Mail. 

KLINTE TIL: Britney Spears, Madonna og Christina Aguilera overrasket alle med deres frekke opptreden i 2003.  Foto: NTB scanpix
KLINTE TIL: Britney Spears, Madonna og Christina Aguilera overrasket alle med deres frekke opptreden i 2003. Foto: NTB scanpix Vis mer

Slåsskamp

Fire år etter sjokk-kysset skapte artisten Kid Rock (44) overskrifter da han slo til «Möntey Crüe»-stjernen Tommy Lee (52). Krangelen oppsto på grunn av sjalusi over deres felles eks, Pamela Anderson (48). 

- Vi hadde hatt dårlig stemning i fem år før det skjedde. Jeg gjorde det en hver mann ville gjort, forklarte Rock seg til People like etter.  

Hendelsen fikk dem begge kastet ut fra prisutdelingen. 

Stormet scenen

I 2009 var det hip hop-stjernen Kanye West (38) som sjokkerte under MTV Video Music Awards. Midt under takketalen til sangeren Taylor Swift (25), hoppet rapperen opp på scenen og avbrøt Taylor ved å si at Beyoncé burde ha vunnet i stedet. I senere tid beklaget han stuntet. 

- Jeg er ikke gal. Jeg er bare ekte. Unnskyld for det. Jeg synes virkelig synd på Taylor og er oppriktig lei meg for det. Masse respekt, skrev West på bloggen sin etter skandalen. 

IKKE GODT MOTTATT: Rapperen Kanye West fikk drittsekk-stempelet etter han stormet opp på scenen under Taylor Swifts takketale.  Foto: NTB scanpix
IKKE GODT MOTTATT: Rapperen Kanye West fikk drittsekk-stempelet etter han stormet opp på scenen under Taylor Swifts takketale. Foto: NTB scanpix Vis mer

Superstjernen Lady GaGa (29) ertet på seg en del sinne blant dyreelskere verden over da hun i 2010 dukket opp i en kjole laget av kjøtt. 

- Lady GaGas jobb er å gjøre ekstreme ting, og dette var helt klart ekstrent, fordi kjøtt er noe man bør unngå å ha på kroppen, uttalte presidenten dyrevernorganisasjonen PETA ifølge nettstedet Radaronline. 

 

MTV Video Music Awards sendes direkte på MTV fra klokken 02.00 natt til mandag.

LES OGSÅ: Kim Kardashian risikerer å måtte fjerne livmoren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer