«Hotel Cæsar»:

Husker du disse
«Hotel Cæsar»-stjernene?

Det skandalepregede hotellet har hatt mange celebre navn på rollelisten opp gjennom årene.

IKONISK: Den populære TV 2-serien har hatt utallige kjente gjester og ansatte på hotellet. Foto: Atle Bye/TV 2
IKONISK: Den populære TV 2-serien har hatt utallige kjente gjester og ansatte på hotellet. Foto: Atle Bye/TV 2 Vis mer
Publisert

«Hotel Cæsar» begynte å rulle over norske TV-skjermer allerede i oktober 1998, og ble raskt en stor suksess.

Serien er ikke bare den lengstlevende såpeserien i Skandinavia, med totalt 3123 episoder i løpet av 34 sesonger. Den var frem til 2018 den dramaserien som hadde blitt sendt lengst på TV i Norden også.

I løpet av de godt over 3000 episodene har litt av hvert av kjente fjes sjekket inn og ut på det skandalepregede hotellet, i mindre eller større roller.

Husker du for eksempel at Janne Formoe (47) spilte en sentral rolle i to sesonger av serien? Formoe spilte nemlig rollen som den daglige lederen av hotellets skjønnhetssalong «Joli».

Mona Lizzie, som rollefiguren het, ble etter hvert en av Jens August Anker-Hansen mange elskere. De fikk også et barn sammen.

Flere kjente ansikter har vært innom hotellet. Blant annet musiker Gaute Ormåsen (39). Han spilte bartenderen Marius Nordheim i seriens 25. sesong.

I serien ble han på et tidspunkt brukt av Eva Rosenkrantz (spilt av Rudy Claes) i et avtalt spill for å lure Jens August. Eva hadde nemlig inngått en kontrakt med Jens August om at hun skulle få halve formuen hans hvis han var utro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.