«Friends»

Husker du disse «Friends»-stjernene? Slik ser de ut nå

Det skulle mange gutter til før Jennifer Anistons karakter i «Friends» endte opp med sin «hummer».

MINNEVERDIGE KARAKTERER: Flere skuespillere fikk en kickstart på karrieren etter å ha gjestet «Friends». Slik går det med noen av dem i dag. Foto: Warner Bros.
MINNEVERDIGE KARAKTERER: Flere skuespillere fikk en kickstart på karrieren etter å ha gjestet «Friends». Slik går det med noen av dem i dag. Foto: Warner Bros. Vis mer
Publisert

«Jeg kom meg av flyet». Setningen satte følelser i sving hos den ivrige «Friends»-fansen for 16 år siden. I den aller siste episoden av situasjonskomedien får man endelig svar på om Jennifer Anistons (51) karakter Rachel Green og Ross Geller, spilt av David Schwimmer (53), ender opp sammen.

Gjennom ti sesonger dater duoen hverandre av og på, og blir omtalt som hverandres «hummer». Men før det minneverdige øyeblikket i siste episode, som fikk navnet «The Last One», datet begge karakterene flere andre.

TIL SLUTT: Jennifer Aniston og David Schwimmers karakterer i «Friends» ender opp sammen. Før den tid dater derimot begge flere andre. Foto: NTB Scanpix
TIL SLUTT: Jennifer Aniston og David Schwimmers karakterer i «Friends» ender opp sammen. Før den tid dater derimot begge flere andre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I løpet av seriens ti år på skjermen var flere av Hollywoods største stjerner innom som gjesteskuespillere, men det betyr likevel ikke at alle som medvirket i «Friends» er like profilerte den dag i dag.

Flere av Anistons kjærester på skjermen har nemlig tilsynelatende gått under jorden etter den enorme oppmerksomheten de fikk den gang - og noen er nesten ikke til å kjenne igjen.

  • Se flere bilder nedover i saken!

Se og Hør har tidligere skrevet om baristaen Gunther som var den karakteren som medvirket i flest episoder utenom de seks hovedrollene. I tillegg til Gunther er det kanskje vanskelig å glemme Rachel Greens italienske flamme, Paolo, som ble spilt av Cosimo Fusco (57). Duoen datet i den første sesongen, etter å ha startet som en flørt.

HET FLØRT: Mange husker nok Paolo som Rachel Green datet i første sesong. Se bilde av hvordan han ser ut i dag lenger ned i saken. Foto: Warner Bros.
HET FLØRT: Mange husker nok Paolo som Rachel Green datet i første sesong. Se bilde av hvordan han ser ut i dag lenger ned i saken. Foto: Warner Bros. Vis mer

Italiensk flamme

Når Paolo omsider prøver seg på Phoebe Buffay, spilt av Lisa Kudrow, er det over og ut for ham når det gjelder et fremtidig forhold med Rachel. Han vender imidlertid tilbake i sesong to, men bare for en kort visitt.

Men hvordan ser den italienske kjekkasen ut i dag, og hva driver han med?

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Etter «Friends» har Cosimo Fusco, som han altså egentlig heter, medvirket i en rekke andre prosjekter og jobber fremdeles som skuespiller. Han har filmer som «Angels and Demons» og «Gone in Sixty Seconds» under beltet, men ser naturligvis annerledes ut i dag enn i 1994.

De lange, mørke lokkene er borte, og byttet ut med en kortere sveis og såkalt «donut-skjegg».

ITALIENSK STJERNE: Etter rollen i situasjonskomedien har Cosimo Fusco kapret flere roller og jobber fremdeles som skuespiller. Foto: NTB Scanpix
ITALIENSK STJERNE: Etter rollen i situasjonskomedien har Cosimo Fusco kapret flere roller og jobber fremdeles som skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I tillegg til Fuscos karakter, og Ross Geller selvsagt, var Rachel Green borti flere menn. Joey Tribbiani, spilt av Matt LeBlanc, utviklet blant annet følelser for sin nære venn, og duoen datet på et tidspunkt.

Brudd i virkeligheten

Også Jennifer Anistons kjæreste fra det virkelige liv, Tate Donovan (56), medvirket i komiserien. Duoen var riktignok ikke et par da sistnevnte spilte rollen som Joshua, og gikk gjennom bruddet idet Donovan ble en del av «Friends»-gjengen.

- VONDT: Da Tate Donovan ble med i serien var det akkurat blitt slutt mellom han og Jennifer Aniston. De to eksene datet i serien. Foto: Warner Bros.
- VONDT: Da Tate Donovan ble med i serien var det akkurat blitt slutt mellom han og Jennifer Aniston. De to eksene datet i serien. Foto: Warner Bros. Vis mer

- Jeg var bare glad for å være en del av gjengen. Den eneste nedturen var at Jennifer og jeg gjorde det slutt like før. Så det var litt vanskelig på en måte, det å skulle møte hverandre, falle for hverandre og være interessert idet vi hadde gjort det slutt. Det var vanskelig, har han tidligere sagt til US Weekly.

- Det var bare seks episoder. Det var fordi vi hadde gjort det slutt. Vi var sånn at «hei, vi kan ikke fortsette med dette, for dette er veldig vondt og tøft», fortsatte han.

Skuespilleren har også vært sammen med Sandra Bullock, men giftet seg med Corinn Kingsbury i 2005. Tre år senere var det spikeren i kista for ekteskapet.

STJERNEPAR: Tate Donovan og Jennifer Aniston var kjærester i virkeligheten. Da han ble en del av serien hadde de gått hver til sitt. Her sammen i 1996. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Tate Donovan og Jennifer Aniston var kjærester i virkeligheten. Da han ble en del av serien hadde de gått hver til sitt. Her sammen i 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I DAG: Tate Donovan i januar i år. Han har fortsatt som skuespiller etter «Friends». Foto: NTB Scanpix
I DAG: Tate Donovan i januar i år. Han har fortsatt som skuespiller etter «Friends». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Assistent

Også unggutten Tag Jones, spilt av Eddie Cahill (42), fikk mye oppmerksomhet da karakteren datet Aniston i serien. Tag, som var Rachels assistent da hun jobbet hos Ralph Lauren, dukket opp i sesong syv, men blir dumpet når Rachel Green fyller 30 og mener de er på forskjellige steder i livet.

FALT FOR SJEFEN: Tag Jones, spilt av Eddie Cahill, falt for Rachel Green da hun var sjefen hans. Da hun fyller 30 i sesong syv blir han dumpet. Foto: Warner Bros.
FALT FOR SJEFEN: Tag Jones, spilt av Eddie Cahill, falt for Rachel Green da hun var sjefen hans. Da hun fyller 30 i sesong syv blir han dumpet. Foto: Warner Bros. Vis mer

I ettertid har Eddie Cahill blant annet spilt detektiv Don Flack i «CSI: NY», og gjort seg bemerket for sin rolle i sportsfilmen «Miracle» fra 2004.

Privat har han vært gift med skuespiller Nikki Uberti i elleve år, og sammen har de sønnen Henry (10).

EKTEMANN OG FAR: I dag er Eddie Cahill 42 og driver fremdeles med skuespill. Foto: NTB Scanpix
EKTEMANN OG FAR: I dag er Eddie Cahill 42 og driver fremdeles med skuespill. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hollywoodstjerne

Vi kommer heller ikke utenom Bruce Willis' (65) gjesteopptreden i sesong seks. Han spilte rollen som Paul Stevens, faren til Elizabeth, studenten som Ross Geller innleder et forhold med.

Dette falt ikke i særlig god jord hos Willis' karakter, som benyttet enhver anledning til å hakke på Ross ettersom datteren var en del yngre. Det skulle derimot ikke gå lang tid før oppmerksomheten ble rettet mot rollen Willis spilte. Han begynte nemlig å date Rachel Green, men forholdet gikk i vasken da Paul åpnet seg altfor mye etter oppfordring fra Rachel.

HOLLYWOODSTJERNE: Bruce Willis var allerede en ettertraktet skuespiller da han gjestet «Friends». Her i episoden «The One Where Paul's the Man». Foto: Warner Bros.
HOLLYWOODSTJERNE: Bruce Willis var allerede en ettertraktet skuespiller da han gjestet «Friends». Her i episoden «The One Where Paul's the Man». Foto: Warner Bros. Vis mer

Hva gjelder Bruce Willis' karriere etter «Friends»-opptredenen er det vel ikke stort annet å si om enn at han fremdeles er blant de mest populære skuespillerne i Hollywood.

NY KONE: Bruce Willis med kona Emma Heming i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix
NY KONE: Bruce Willis med kona Emma Heming i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er dog ikke bare på skjermen han har hatt suksess. Fra 1987 til 2000 var han gift med Demi Moore (57) som han fikk døtrene Rumer, Tallulah Belle og Scout LaRue med.

I 2009 giftet han seg på ny med Emma Heming (42). De to har barna Evelyn Penn og Mabel Ray sammen.

Løp på bryllupsdagen

Den første karen i Rachel Greens liv man ble introdusert for i situasjonskomedien, var forloveden Barry Farber, som hun dumpet på bryllupsdagen.

FORLOVET: Barry Farber, spilt av Mitchell Whitfield, var forlovet med Anistons karakter. Foto: Warner Bros.
FORLOVET: Barry Farber, spilt av Mitchell Whitfield, var forlovet med Anistons karakter. Foto: Warner Bros. Vis mer

Rollen ble spilt av Mitchell Whitfield (55), som senere har medvirket i «Best Men», «First Comes Love» og «Amy's Orgasm».

Privat har han to barn med kona Tracy Lynn Ethington.

DEN GANG DA: Mitchell Whitfield i 2007. I likhet med flere andre fra serien jobber han fremdeles som skuespiller. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Mitchell Whitfield i 2007. I likhet med flere andre fra serien jobber han fremdeles som skuespiller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ungdomskjæresten

Gjennom flere episoder blir også Rachels ungdomskjæreste fra videregående nevnt. Chip Natthews, spilt av Dan Gauthier (56), dukket opp i serien da han traff Monica Geller, spilt av Courteney Cox. Duoen går på date, men Monica dumpet ham da hun innså at han fremdeles oppførte seg som om han gikk på videregående.

UNGDOMSKJÆRESTER: Chip Matthews, spilt av Dan Gauthier, medvirket blant annet i sesong fire. Foto: Warner Bros.
UNGDOMSKJÆRESTER: Chip Matthews, spilt av Dan Gauthier, medvirket blant annet i sesong fire. Foto: Warner Bros. Vis mer

Dan Gauthier har spilt i mye de siste årene, blant annet «Criminal Minds», «A Million Happy Days» og «The Mentalist».

I 1990 giftet han seg med skuespiller Lisa Fuller, og sammen har de sønnen James Cole.

Vis mer

LES OGSÅ: Røper sjokk­hemmelighet om «Rachel»-sveisen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer