MGP-KLAR: Asker-jenta Hanne Haugsand er klar for MGP-comeback med låta "Don`t Stop" under den direktesendte delfinalen i Bodø lørdag. Låta er skrevet av Lars-Erik Westby og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (t.v.). Foto: Anders Myhren/ Seher.no
MGP-KLAR: Asker-jenta Hanne Haugsand er klar for MGP-comeback med låta "Don`t Stop" under den direktesendte delfinalen i Bodø lørdag. Låta er skrevet av Lars-Erik Westby og Surferosa-vokalist Mariann Thomassen (t.v.). Foto: Anders Myhren/ Seher.noVis mer

Husker du denne jenta?

Nå er hun klar for å erobre det norske folket - igjen...

Se video med MGP-aktuelle Hanne Haugsand nederst i saken
 
BODØ SEHER.NO: I år 2000 gikk jentegruppa "Charmed" helt til topps med låta "My Heart Goes Boom" i den norske MGP-finalen. Nå, ti år senere, står "Charmed"-jenta Hanne Haugsand på egne bein under delfinalen i Bodø med låta "Don`t Stop".

- Det blir helt fantastisk å delta i år, uten sammenligning forøvrig. Det er jo så lenge siden, sier Hanne Haugsand til Seher.no.

Interessen rundt årets MGP har skutt i været sammenlignet med tidligere år, mye takket være Alexander Rybaks rekordseier under fjorårets Eurovision-finale i Moskva. Flere av Norges mest profilerte artister deltar i finalerundene, og Asker-jenta merker stor utvikling fra da hun selv var med å vinne MGP.
 
- Da "Charmed" vant i Oslo var vi i NRK i studio1 på en ganske liten scene på en amfi med cirka 200 mennesker. Så formatet nå er jo på en måte litt annerledes, sier en lattermild Hanne før lørdagens direktesendte delfinale.

Hanne Haugsand havnet på en 11. plass i den internasjonale finalen i Stockholm i 2000, sammen med Monica Nygård og Oddrun Valestrand. Trioen opptrådte sammen senest under årets "Gay Galla" på Chat Noir forrige lørdag, og har planer om ytterligere samarbeid i nær fremtid. Og Hanne avviser at "Charmed"-kollegene er misunnelige på at hun nå går for MGP-seier på egenhånd.
 
- Nei, selvfølgelig ikke. Ikke i det hele tatt. Ingen sjalusi "what so ever". Det er bare storveis lykke og stas, sier Hanne til Seher.no.

Låten Hanne skal fremføre under lørdagens delfinale er skrevet av Surferosa-vokalist Mariann Thomassen og Lars-Erik Westby.

Dette er riktignok ikke første gang Asker-jenta fremfører en låt alene på en MGP-scene. I 2006 deltok Hanne Haugsand med sangen "Heaven`s In Your Eyes".
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ønsker ikke å være en kjendis
 
Se video med MGP-aktuelle Hanne Haugsand her:


[obj:media:8297]