Husker du denne jenta?

Den tidligere realitydeltageren fikk advokathjelp for å sikre seg mot en ny feide.

PÅ TV: Beate Tislavoll Haga ble kjent gjennom «Ungkaren 20 vs. 40» på TVNorge. Nå er hun tilbake i rampelyset. Foto: TVNorge
PÅ TV: Beate Tislavoll Haga ble kjent gjennom «Ungkaren 20 vs. 40» på TVNorge. Nå er hun tilbake i rampelyset. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: I «Ungkaren 20 vs. 40» var i 2008 Beate Tislavoll Haga (28) en av dem som jaktet på Stig Kjos' hjerte. Etterpå har det vært stille fra den flotte 28-åringen. Men nå er hun tilbake igjen.

Haga blir nemlig den nye frontfiguren og vindusmodellen i 130 solsentre tilhørende solkjeden Brun og Blid. Sammen med rundt 1000 andre norske kvinner konkurrerte hun om modelloppdraget, og til slutt gikk hun altså seirende ut av konkurransen.

Tidligere har kjendiser som Kristian Kjelling, Cathrine Larsåsen, Charlotte Thorstvedt og Kathrine Sørland vært frontfigurer for solkjeden. Flere av dem har også i lang tid vært i en voldsom feid med Brun og Blid i forhold til varigheten på kampanjen de var med på.

Derfor sikret også Beate Tislavoll Haga seg advokathjelp før hun skrev under kontrakten med kjeden, avslører hun til Seher.no.

- Ja, jeg hadde advokat fra første stund. De kom først med et forslag jeg ikke skrev under på. Det hele endte i at advokaten min og Brun og Blid sammen utformet kontrakten, sier hun til Seher.no.

Beate bekrefter at det måtte til noen runder, før advokaten hennes i samarbeid med Brun og Blid kom til en enighet. Beate vant, gjennom konkurransen, 200.000 kroner. I dette ligger også en avtale om at hun skal fronte solkjeden i ett år, og kun det.

- Premien for konkurransen var en ettårig kontrakt, det som eventuelt skjer utover det tar vi opp til ny vurdering på det aktuelle tidspunktet.
Hvis de skal bruke bildene utover dette året, må det ytterligere en kontrakt til, forteller den tidligere «Ungkaren»-deltageren, som er fornøyd med å ha nådd til topps i konkurransen.
 
- Det er stas, men ikke så annerledes, egentlig. Det er jo som en vanlig hverdag, så jeg har ikke kjent helt på det ennå, sier Beate til Seher.no.

Haga legger til at Brun og Blid har vørt opptatt av å gjøre ting rett fra første stund denne gangen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Jeg har 170 par sko