- Hushjelpen stjal bikkja mi

Alanis Morissette fikk sjokk da hun kom hjem.

KJEMPER OM HUNDEN: Alanis Morissette og ektemannen Mario Treadway fikk sjokk da de kom hjem og oppdaget at hunden Circus (nede til venstre) hadde forsvunnet med hushjelpen. Foto: Steve Matthews/NPG.com
KJEMPER OM HUNDEN: Alanis Morissette og ektemannen Mario Treadway fikk sjokk da de kom hjem og oppdaget at hunden Circus (nede til venstre) hadde forsvunnet med hushjelpen. Foto: Steve Matthews/NPG.com Vis mer
POPULÆR: Alanis Morissette har gjort suksess med låter som «Ironic» og «You Oughta Know. Foto: All Over Press
POPULÆR: Alanis Morissette har gjort suksess med låter som «Ironic» og «You Oughta Know. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den populære artisten Alanis Morisette og hennes ektemann Mario Treadway har havnet i en bitter rettsstrid om sin kjære hund Circus.

Paret tok til seg den tidligere løshunden etter at de fant den på gata i 2011, og ble raskt nært knyttet til sin nye kjæledegge.

Men da ekteparet sa opp hushjelpen Maria Garcia i januar, fikk de en uventet overraskelse etter hennes siste arbeidsdag.

Maria hadde nemlig tatt med seg hunden, fordi hun mente den var en del av hennes sluttpakke.

Nå har Morisette og ektemannen gått til søksmål for å få Circus tilbake. De krever 150 000 kroner og at hunden leveres tilbake snarest mulig.

Men hushjelpen nekter.

- Maria har et nært forhold til hunden, siden det var hun som tok seg av den, mens Morisette og Treadway var borte i lange perioder, skriver hennes advokat i rettspapirene, ifølge nettsiden TMZ.

Det er foreløpig ikke kjent når det vil bli tatt en avgjørelse i saken.

LES OGSÅ: Lurer TV-seere verden over