Beyoncé og Jay-Z:

Huset i flammer - fant bensinkanne

Politiet tror ikke at brannen i stjerneparets hus oppsto naturlig.

HUSET BRANT: Superparets hjem i New Orleans sto i full fyr onsdag denne uken. Foto: Beretta / REX / NTB
HUSET BRANT: Superparets hjem i New Orleans sto i full fyr onsdag denne uken. Foto: Beretta / REX / NTB Vis mer
Publisert

I 2017 ble det kjent at Beyoncé (39) og Jay-Z (51) hadde kjøpt drømmeboligen sin. Huset, som befinner seg i Bel Air, Los Angeles, kostet paret den svimlende sum av 88 millioner dollar, som tilsvarer hele 728 millioner kroner. Det hevdet Los Angeles Times.

Ikke en bolig for folk flest, med andre ord.

I tillegg til luksusboligen på USAs vestkyst, eier de også et herskapshus i New Orleans. Det blir nok en stund til Beyoncé og Jay-Z kan ta med familien dit, da det nemlig oppsto en brann i huset onsdag.

Nå opplyser Nola.com at brannen mistenkes å være påsatt.

Historisk bygning

Da brannen brøt ut, rykket 22 brannmenn til åstedet for å prøve å slukke flammene. Etter to timer ble det rapportert at brannen var slukket.

- Hvis de ikke hadde kommet dit da de gjorde, kunne det ha endt mye verre. Det er et historisk hjem, sa en talsmann for brannvesenet til New York Post.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Boligen er et spansk barokkbygning på over 4500 kvadratmeter, fordelt over tre etasjer. Huset ble bygget i 1926.

Heldigvis ble ingen skadet under den forferdelige hendelsen. Men det kan ha vært ren og skjær flaks.

Bensinkanne funnet i huset

Brannen etterforskes nemlig som en mulig brannstiftelse, som betyr at det mistenkes at vedkommende har satt i gang brannen på eiendommen for å skade enten eiendommen eller mennesker. Med vilje.

Brannen i Harmony Street så ut til å ha startet på kjøkkenet, da brannmenn fant bøker inne i en ovn, ifølge en kilde som ble orientert om etterforskningen. En bensinkanne ble også funnet i huset. Det skriver Mirror.

Politibetjentene på stedet skal ha mottatt en rapport om en mistenkelig person i nærheten av huset, samtidig som det brant. Det mistenkes at vedkommende brøt seg inn på eiendommen kort tid før brannen startet.

Ifølge en uttalelse fra politidepartementets offentlige informasjonskontor, klassifiserte beredskapens tjenestemenn hendelsen som brannstiftelse.

Delte sjeldent bilde

I juni 2017 kunne Beyoncé og Jay-Z avsløre at de hadde blitt foreldre til tvillingene Rumi og Sir Carter (4). De har også datteren Blue Ivy (9) sammen.

Rihanna opptrer, Kanye West holder en tirade mot blant annet Taylor Swift fra scenen, Beyonce opptrer og mottar åtte priser, Britney Spears opptrer. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Stjerneparet har vært svært forsiktige med å eksponere ungene i sosiale medier, så overraskelsen var nok derfor stor for mange da Beyoncé i vår postet en bildekarusell av alle tre barna på Instagram.

På første bilde poserer popstjernen og eldstedatteren sammen på en selfie hvor de lager trutmunn mot kamera. Deretter kommer et av vesle Rumi som leker i strandkanten, så et nærbilde av hendene til Beyoncé og Blue Ivy, mens fjerde og siste bilde viser henne sammen med sønnen Sir Carter vassende i vannet.

Mens storesøster Blue Ivy viser ansiktet sitt på bildet, så er derimot tvillingene avbildet med ryggen til. Grunnen er antakelig at stjerneparet ønsker å skjerme de yngste barna mer enn eldstedatteren Blue Ivy - som offentligheten har fått se langt mer til enn småsøsknene.

LES OGSÅ: Giftet seg i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer