Huseklepp gifter seg

- Vi er glade og fornøyde om dagen, sier Erik Huseklepp.

BRYLLUP OG BARN: Erik Huseklepp har virkelig funnet formen også på hjemmebane.  Foto: Scanpix
BRYLLUP OG BARN: Erik Huseklepp har virkelig funnet formen også på hjemmebane. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bergenseren har hatt mye å juble for på landslaget. Men den virkelige fulltrefferen kom på hjemmebane da han fikk ja fra sin kjære Stephanie!

Fotballproff Erik Huseklepp (27) har tatt landslaget med storm. På rekordtid ble driblefanten en av nasjonens yndlinger. På 27 kamper har han rukket å score åtte mål.

På hjemmebane har det også gått bra for Englands-proffen, som nå spiller for Birmingham. Nylig gikk han ned på kne og fridde til sin kjære Stephanie Hassani (28). Svaret ble selvsagt ja!

- Jeg kan bekrefte at det stemmer og at vi er glade og fornøyde om dagen. Jeg ønsker ikke å si så mye om frieriet, men jeg gjør alltid ting skikkelig, sier bilde Erik til Se og Hør Weekend.

Det er ikke bestemt når det blir bryllup, men ettersom begge er fra Bergen finner nok begivenheten sted mellom de syv fjell…

Paret har vært kjærester i cirka ett og et halvt år. Neste store begivenhet inntreffer om ikke lenge. I månedsskiftet april – mai venter Erik og Stephanie sitt første felles barn, som blir ei jente. Hun vil få navnet Emma.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Huseklepp blir pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer