Husby går i Jon Skolmens fotspor

Til høsten står han på scenen i Sverige i musikalversjonen av komedien «Selskapsreisen».

FLYTTER MIDLERTIDIG TIL SVERIGE: Hans-Erik Dyvik Husby gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver etter sommeren. Foto: NTB scanpix
FLYTTER MIDLERTIDIG TIL SVERIGE: Hans-Erik Dyvik Husby gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver etter sommeren. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nylig avslørte Hans-Erik Dyvik Husby (43) at det siste året, etter at han og kona Gro Skaustein (34) gikk fra hverandre, har vært et sant mareritt.

Men nå går musikeren, også kjent som Turboneger-vokalisten Hank von Helvete, en lysere og morsommere tid imøte.

Fra oktober er han nemlig aktuell i musikalversjonen av den svenske 80-talls komedien «Selskapsreisen».

Her skal han gå i fotsporene til Jon Skolmen og spille karakteren Ole Bramserud, som i filmen treffer antihelten Stig-Helmer Olsson under en charterferie på Grand Canaria og utvikler et godt vennskap til svensken.

«Da er det endelig fredag og det er hælja. Da skal det handle om kos og gøy og moro. Denne fredagen tenkte jeg å tipse dere om musikalen jeg skal spille i høst i Malmø. Nøjesteatern i Malmø setter nemlig opp en musikalversjon av filmen Selskapsreisen. Jeg skal spille Ole, spilt av Jon Skolmen i filmen», skriver Husby selv i bloggen sin.

Han anbefaler videre leserne sine å bestille billetter til forestillingen hvis de vil få med seg «høstens og vinterens store crazy-komedia», og sier det er perfekt å sette sammen med en weekendtur til Nordens navle – København-Malmø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer