Husbråk til retten !

Byggingen av Henning Bergs spekatakulære luksusvilla får et rettslig etterspill.

PRAKTVILLA: Murbygningen har vakt oppsikt langt utenfor Lørenskogs grenser. Foto: SE OG HØR
PRAKTVILLA: Murbygningen har vakt oppsikt langt utenfor Lørenskogs grenser. Foto: SE OG HØR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Henning Berg fikk en etterlenktet fotballopptur da Lyn slo VIF nok en gang. Men på det private plan kjemper Lyn-trener en tøff kamp mot sin egen husbygger.

For to år siden sto Henning Bergs supermoderne hus klar på idylliske Fjellhamar i Lørenskog. Boligen har vakt oppsikt langt utover Romerikets grensen og har høstet mange lovord.

Nå får prosjektet et rettslig etterspill, og fotball-kjendisen krever 1,6 millioner av firmaet som administrerte prosjektet. Berg mener de har tatt seg betalt for arbeid de enten ikke har gjort eller utført på en ikke god nok måte, skriver Romerikes Blad i dag.

– Jeg skulle gjerne vært en rettssak foruten. Ingen er tjent med at saken får en slik utgang og jeg synes det virkelig er leit. Samtidig er det snakk om så store penger at vi ikke bare kan trekke på skuldrene og akseptere det som har skjedd, sier Lyn-treneren til avisen.

Henning og kona  Line Stille Berg bodde i England og Skottland da byggingen av den over 500 kvadratmeter store boligen pågikk, og mener derfor de var ekstra avhengig av partnerne de hadde i Norge.

Partene møttes til rettsmekling 27. juni, men det førte ikke fram. Dermed er det ingen vei utenom rettssalen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer