VENTER MED HUS OG HUND: Petter Pilgaard har falt pladask for "Paradise Hotel"-stylisten Mari Haugersveen. Men paret har ingen planer om å bli samboere ennå, ifølge Petter. Foto: Anders Myhren / Seher.no
VENTER MED HUS OG HUND: Petter Pilgaard har falt pladask for "Paradise Hotel"-stylisten Mari Haugersveen. Men paret har ingen planer om å bli samboere ennå, ifølge Petter. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Hus og hund er langt unna

Men hvis kjæresten drar til Paradise Hotel, følger Petter Pilgaard etter...

SEHER.NO: Årets "Paradise Hotel"-vinner Petter Pilgaard (29) legger ikke skjul på at han er svært forelsket i sin nye kjæreste Mari Haugersveen, etter at de ble sammen for en snau måned siden.

Men noe samboerskap er det foreløpig ikke snakk om.

- Dette er jo veldig nytt, så det er langt unna, men ting er veldig bra om dagen, sier Petter til Seher.no.

Paret har kjent hverandre lenge og har mange felles venner, i tillegg at de begge var med på innspillingen av TV3s skandaleombruste realityserie i Mexico i januar.

Mens Petter var en av deltakerne, og til slutt delte førstepremien på 300 000 kroner sammen med Benedicte Valen, jobbet Mari som stylist for programleder Triana Iglesias.

Torsdag ble det kjent at TV3 etter nyttår vil starte innspillingen av en ny sesong med "Paradise Hotel".

I Danmark hadde de i år stor suksess med å la den populære deltakeren Mads Gleager sjekke inn for andre år på rad, men Petter avviser at han vil takke ja til det samme, hvis han skulle få tilbudet.

- For det første må man vel være singel for å være med, noe jeg ikke er. For det andre så føler jeg at jeg har fått dosen min. Jeg savner det å kunne være anonym og ikke måtte tenke på hvem jeg sier hva til hele tiden.

Triana Iglesias har takket ja til å lede serien for andre gang, men foreløpig er det ikke kjent om Mari Haugersveen igjen skal være hennes stylist.

Petter Pilgaard nøler imidlertid ikke med å reise over til "Paradise Hotel" igjen hvis kjæresten får tilbudet.

- Blir hun i Mexico lenge, så må jeg jo dra over, men da blir det som turist. Jeg tviler imidlertid ikke på at det finnes nok av gale mennesker som ønsker å bli med i "Paradise Hotel", ler Petter til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Paradise-Petter ble truet med juling