PÅ FERIE: Mischa Barton koser seg for tiden i Goa - og publiserer bikinibilder av seg selv på hjemmesiden. Kanskje for å komme paparazziene i forkjøpet?
PÅ FERIE: Mischa Barton koser seg for tiden i Goa - og publiserer bikinibilder av seg selv på hjemmesiden. Kanskje for å komme paparazziene i forkjøpet?Vis mer

- Hurra for Mischa Barton

Skuespilleren poserer slik hun er.

SEHER.NO: Mischa Bartons (22) bakdel ble plutselig et stort tema etter at bikinibilder av henne med appelsinhud på rumpa nådde nettet i fjor.

Den amerikanske pressen gikk av skaftet, og trykket store bilder av stumpen på flere forsider.

Det hele endte opp med at Mischa måtte gå ut og fortelle at hun faktisk var fornøyd med kroppen sin, og at hun følte at det hele var en heksejakt.

- Jeg spiser sunt, jeg trener. Jeg er svært komfortabel, sa hun til OK!.

Hun fortalte også at fotografer alltid er på jakt etter uflatterende bilder av henne og kollegene.

- Skulle jeg grått over hver eneste sak, hadde jeg vært den mest deprimerte personen gjennom tidene, sa hun.

Nå har skuespilleren tatt saken i sine egne hender, og publisert flotte bikinibilder av seg selv på hjemmesiden sin. Bildene er tatt i Goa, hvor hun for tiden ferierer.

Her er det tydelig at Barton - som så mange andre jenter - har litt appelsinhud bak, men langt på nær så mange som fjorårets bilder skulle tilsi.

- Seriøst, hurra for Mischa som ikke fotomanipulerer bort all appelsinhuden. Mange kjendiser hadde dekket seg til umiddelbart, skriver kjendisbloggen The Superficial om bildet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hetses etter ferske bikinibilder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.