Hurleys drømmebryllup

Når Liz Hurley og Arun Nayer gifter seg lørdag, blir det ikke spart på noe.

FEIRER I SLOTT: Bryllupsgjestene kan kose seg i vakre og landlige omgivelser under brudeparets første sermoni i England. Foto: All Over Press
FEIRER I SLOTT: Bryllupsgjestene kan kose seg i vakre og landlige omgivelser under brudeparets første sermoni i England. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten kongelig!


SEHER.NO: Liz Hurley (41) sin forlovede Arun Nayar (39) er nemlig mangemillionær og akter å gi sin kommende frue et uforglemmelig eventyrbryllup.


 Ifølge Sky News skal Hurley og Nayar ha allerede ha giftet seg fredag i hemmelighet, men dette er


Den store festen skjer uansett i dag på slottet "Sudeley Castle" i Gloucestershire. ikke bekreftet av brudeparet.


Bryllupet blir delt i to sermonier, et på det lekre slottet nå i helgen og et i Aruns hjemland, India, bare dager etterpå.


Security vakter har allerede blitt observert patruljerende rundt på området, og en tildekket gangsti fra hagen til slottets inngang er satt opp for å hindre paparazzi fotografer i å knipse bilder av det nygifte paret.


Donatella Versace (51) har laget brudekjolen til den vorende bruden og er bare en av mange celebre stjerner som er invitert som gjest i bryllupet.


I bryllupsgave ønsker Liz seg griser, sauer og kuer da hun planlegger å skaffe en organisk bondegård. Og det hersker ingen tvil om at "Austin Powers"- stjernen kommer til å bli en sexy budeie.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer