«Hunger Games»-stjernen Jena Malone venter barn

Hollywood-skuespilleren overrasket fansen med magebilde på Instagram.

BLIR MAMMA: Skuespiller Jena Malone (t.v) kan juble over å være gravid med sin førstefødte. Her er hun på «The Hunger Games: Mockingjay - part 2»-premieren i Berlin sammen med motspillerne Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson i november. Foto: DPA
BLIR MAMMA: Skuespiller Jena Malone (t.v) kan juble over å være gravid med sin førstefødte. Her er hun på «The Hunger Games: Mockingjay - part 2»-premieren i Berlin sammen med motspillerne Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson i november. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2004 spilte Jena Malone (31) gravid tenåringsjente i komedien «Saved!».

Nå er skuespilleren, som er kjent fra rollen som Johanna Mason i «Hunger Games»-serien, gravid i virkeligheten.

Filmstjernen avslørte babynyheten på sin egen Instagram-side onsdag, der hun overrasket fansen med et bilde av sin voksende mage.

Til det kunstneriske polaroidbildet, som er tatt av kjæresten Ethan DeLorenzo, har Jena Malone skrevet et lite dikt. Den vordende moren forteller at hun skrev teksten lenge før hun ble gravid.

Saken fortsetter nedenfor.

- Dette er noen ord jeg skrev for flere år siden, da jeg tenkte på min egen mor. Og på den kvinnen hun var da hun fikk meg, skriver skuespilleren filosofisk. 

Saken fortsetter under bildet.

BESØKTE OSLO: Jena Malone (t.h) på «The Hunger Games: Catching Fire»-førpremieren på Colosseum kino i Oslo i 2013, sammen med motspillerne Elizabeth Bank og Sam Claflin. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
BESØKTE OSLO: Jena Malone (t.h) på «The Hunger Games: Catching Fire»-førpremieren på Colosseum kino i Oslo i 2013, sammen med motspillerne Elizabeth Bank og Sam Claflin. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

Jena Malone var kinoaktuell i Norge før jul, med den siste filmen i «Hunger Games»-serien. Da den andre filmen i rekken, «Hunger Games: Cathing Fire» hadde premiere i 2013, kastet hun glans over filmpremieren i Oslo.

- Faren min er halvt norsk, blanding av irsk og norsk, så det er veldig spesielt å være her. Foreløpig har jeg ikke gjort noe annet enn intervjuer, men jeg kommer garantert tilbake - når det ikke er så fordømt kaldt! sa Jena Malone til Seoghør.no på festpremieren

Saken fortsetter under bildene.

GRAVID PÅ ORDENTLIG: I 2004 spilte Jena Malone (ytterst t.v) den gravide tenåringsjenta Mary i dramakomedien «Saved!». Her i en scene fra filmen med Patrick Fugit, Eva Amurri og Macaulay Culkin. Til høyre er hun sammen med kjæresten Ethan Delorenzo i L.A. høsten 2015. Foto: Mary Evans Picture/ Splash News
GRAVID PÅ ORDENTLIG: I 2004 spilte Jena Malone (ytterst t.v) den gravide tenåringsjenta Mary i dramakomedien «Saved!». Her i en scene fra filmen med Patrick Fugit, Eva Amurri og Macaulay Culkin. Til høyre er hun sammen med kjæresten Ethan Delorenzo i L.A. høsten 2015. Foto: Mary Evans Picture/ Splash News Vis mer

Gleder seg til å bli tre

Kort tid før hun delte magebildet med Instagram-følgerne sine, publiserte Jena Malone et idyllisk landskapsbilde som muligens er tatt på samme sted, fulgt av teksten «My happy place».

Og etter alt å dømme er hun og kjæresten svært lykkelige over å skulle bli foreldre. Nesten samtidig delte Jena et søtt bilde av seg selv og typen, fulgt av teksten «Hals over hode. Bokstavelig talt. Med min eneste ene» (oversatt fra engelsk, journ.anm).

Head over heels. Literally. With my one and only.

Et bilde publisert av Jena Malone (@jenamalone)

Saken fortsetter nedenfor.

Også den blivende småbarnsfaren har delt et magebilde av «Hunger Games»-stjernen. På sin egen Instagram-profil har multikunstneren Ethan DeLorenzo publisert et bilde der Jena og babymagen poserer lent mot et tre i et skogholt.

- Familien min. Jena Malone og mitt blivende barn, erklærer han stolt til fotografiet. 

My family. @jenamalone and my child to be.

Et bilde publisert av Ethan DeLorenzo (@uglyhippie)

Saken fortsetter nedenfor.

Svangerskap på sosiale medier

Jena Malone, som blir å se i «Batman V Superman: Dawn of Justice» til våren, er ikke alene om å avsløre graviditeten sin på Instagram.

Nylig overrasket «Les Misérables»-stjernen Anne Hathaway (33) alle ved å dele et bikinibilde av sin imponerende babymage på Instagram. Babyryktene hadde da svirret rundt henne og ektemannen Adam Shulman (34) siden november. 

Stjerneparet Chrissy Teigen (30) og John Legend (37) røpet at de venter sitt første barn ved å dele et søtt kjærestebilde på Instagram i oktober. 

Den nygifte supermodellen Bar Refaeli (30) valgte på sin side å annonsere babynyheten med et Instagram-bilde av den positive graviditetstesten sin, og dét på 2016s første dag.

Saken fortsetter nedenfor.

2016 is going to be like..Happy & Healthy New Year !

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Også flere norske kjendiser har brukt Instagram for å annonsere at de skal bli mødre. Sommeren 2015 røpet NRK-profil Haddy N'Jie (36) at hun og Trond Giske (49) venter barn sammen. Det gjorde hun via et personlig innlegg på det sosiale mediumet.

Nylig avslørte også NRK Sportens Anne Rimmen (34) at hun og samboer Ailo Gaup (36) venter på familieforøkelse. Det gjorde hun med et humoristisk Instagram-innlegg:

«Enda godt vi skal bli foreldre til sommeren, ellers hadde det vært upassende å gi oss babypysj i gave. Hurra!», skrev hun til et bilde av en babybody hun la ut på Instagram-profilen sin.

BRUKTE INSTAGRAM: Både Haddy N`Jie og Anne Rimmen benyttet seg av den sosiale bildedelingstjenesten Instagram da de annonserte at de venter barn. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BRUKTE INSTAGRAM: Både Haddy N`Jie og Anne Rimmen benyttet seg av den sosiale bildedelingstjenesten Instagram da de annonserte at de venter barn. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er mer forelsket enn for 30 år siden