Hundrevis av demonstranter stormet den røde løperen

Dramatisk for Eva og Keira på Roma Film Festival...

SINTE PROTESTANTER: Eva Mendes og Keira Knightley ble presset av den røde løperen, da den ble innvadert av sinte protestanter. Foto: All Over Press
SINTE PROTESTANTER: Eva Mendes og Keira Knightley ble presset av den røde løperen, da den ble innvadert av sinte protestanter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Da Keira Knightley og Eva Mendes var i Italia i forbinelse med premieren av sin nye film, «Last Night», ble den røde løperen innvadert av sinte protestanter.

Hundrevis av arbeidere stormet den røde løperen ved Roma Film Festival, for å sette søkelys på den italienske regjeringens budsjettkutt i film og TV-industrien.

Både Keira og Eva ble raskt ført ut av kaoset, og inn i kinosalen - omringet av livvakter.

Det var rundt 800 protestanter til stede, melder DailyMail. Filmens regissør, Massy Tadjedin, støttet de sinte italienerne.

- Vi støtter dere. Vi overlater gladelig den røde løperen til dere, sa Tadjedin.

«Rain Man»-stjernen, italienske Valeria Golina, mener arbeiderne ikke hadde noe annet valg, enn å protestere.

- Regjeringen respekterer ikke denne idustrien. De respekterer heller ikke menneskene som arbeider i industrien, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Stilles ut naken på museum