Hunderfossen er åpen

Med brask og bram åpnet Henning Solberg eventyrriket Hunderfossen Familiepark - til tross for øsende pøsende regnvær.

NYHET: Eventyrskipet er årets nykommer i Hunderfossen. Fra og med i dag av kan du bli med 14 meter opp i luften Askeladdens nye stolthet.  Foto: Hunderfossen familiepark
NYHET: Eventyrskipet er årets nykommer i Hunderfossen. Fra og med i dag av kan du bli med 14 meter opp i luften Askeladdens nye stolthet. Foto: Hunderfossen familiepark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både rallykjører Henning og kartleser Cato hadde tatt med sine familier og noen venner opp i Gudbrandsdalen og koste seg i parken hele åpningsdagen, torsdag 25. mai. Drøssevis av autografer ble signert og gutta poserte velvillig med WRC-bilen og de kommunefargede kjøredressene.

­- Stemningen i parken var helt topp, til tross for at værgudene ikke var helt på vår side, sier parkdirektør Hogne Høstmælingen. I løpet av helgen venter vi 6000-7000 besøkende og vi har fått en fantastisk respons på vår store nyhet "Eventyrskipet".

Skipet har koster over seks millioner kroner, og er inspirert av Askeladdens skip. Det som gikk like godt «til lands som til vanns og i lufta med». Det bærer 14 meter opp i lufta, og du får utsikt over nesten hele Eventyrparken – hvis du tør å ha øynene åpne da... Så gjenstår det å se om du også vinner prinsessen og halve kongeriket.

I tillegg til "Eventyrskipet", er det også masse annet å finne på i parken. Her kan hele familien boltre seg i Ivo Caprinos Eventyrverden, kose med dyrene på bondegården eller oppleve vannsprut og kiling i mage i raftingen. Årets sommershow i Hunderfossen er det Gunhild og Barnas Supershow som står for i år. De morsomme vertene fra NRK Barne-TV er sentrale i showet. (Inkludert i inngangsprisen) 

FAKTA OM PARKEN:
Hunderfossen Familiepark ligger 15 kilometer nord for Lillehammer.
Inngangspris: (2 voksne + 2 barn): 970 kroner
Sommerpakke: (2 voksne + 2 barn. Inneholder en overnatting + inngang i parken i to dager): 1450 kroner
Mer info: www.hunderfossen.no  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer