Hundene var de eneste gjestene i bryllupet

TV-stjernen trengte ikke å tømme lommeboka da hun giftet seg i hemmelighet...

GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Ricki Lake valgte en liten og svært privat seremoni da hun giftet seg med sin kjæreste Chris Evans i påsken. Foto: All Over Press
GIFTET SEG I HEMMELIGHET: Ricki Lake valgte en liten og svært privat seremoni da hun giftet seg med sin kjæreste Chris Evans i påsken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-programlederen Ricki Lake (43) overrasket mange da hun tidligere denne måneden avslørte at hun hadde giftet seg i hemmelighet med sin kjæreste Chris Evans.

Da Lake denne uken var gjest i talkshowet «Good Morning, America», avslørte hun at hennes hunder var de eneste gjestene under vielsen.

- Jeg ønsker alltid å være midtpunktet og å få oppmerksomheten, når det er mange tilstede. Jeg trengte ikke det på bryllupsdagen min. Da ønsket jeg at det skulle dreie seg om oss to, sa hun på TV ifølge avisen Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kiloene raser av henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer