Lady Gaga:

Hundene til Gaga er kommet til rette

Torsdag ble det kjent at hundepasseren til Lady Gagas hunder hadde blitt skutt og fraktet til sykehus. To av hundene ble stjålet. Fredag kveld ble hundene levert inn til politiet i Los Angeles.

Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag kom den grusomme nyheten om at superstjernen Lady Gagas (34) hundepasser, Ryan Fischer, hadde blitt skutt.

Hendelsen fant sted da Fischer var ute på en luftetur med superstjernens hunder Koji, Miss Asia og Gustavo i Hollywood.

Under lufteturen ble han angrepet av to personer som skjøt ham fire ganger i brystet. Deretter la de på spring, og forsvant. De mistenkte gjerningsmennene kidnappet også to av Gagas hunder, Koji og Gustavo.

Fredag kveld lokal tid melder politiet i Los Angeles at hundene er kommet til rette, melder AP.

En kvinne skal ha levert hundene til politiets Olympic Comunity Police Station ved 18-tiden lokal tid.

- Kvinnen som leverte hundene ser ut til ikke å være involvert eller tilknyttet angrepet onsdag, sier politikaptein Jonathan Tippett, ifølge nyhetsbyrået.

RETURNERT: Hundene til Lady Gaga har kommet til rette igjen. Hun er selv i Roma på filminnspilling. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
RETURNERT: Hundene til Lady Gaga har kommet til rette igjen. Hun er selv i Roma på filminnspilling. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Foreløpig er det ikke kjent hvordan kvinnen kom i besittelse av hundene. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot.

- Begge Lady Gagas hunder har blitt levert inn til den lokale politistasjonen, og de har blitt trygt gjenforent med representanter for Lady Gaga, skriver politiet selv på Twitter.

Utlovet dusør

Gaga selv er for tiden i Roma hvor hun spiller inn en film. Etterforskere og representanter for superstjernen var imidlertid i stand til å bekrefte at det faktisk er hennes hunder.

Litt tidligere fredag kommenterte hun selv situasjonen for første gang.

Instagram har hun lagt ut et bildet av Koji og Gustav og beskriver samtidig fortvilelsen.

- Mine elskede hunder Koji og Gustav ble tatt i Hollywood for to netter siden. Hjertet mitt lider, og jeg ber for at familien min vil bli hel igjen gjennom en god handling. Jeg vil betale 500 000 dollar for å få dem trygt tilbake, skriver superstjernen.

Dette tilsvarer rundt fire millioner norske kroner.

Hun legger så ved en epost-adresse, [email protected] hvor folk kan kontakte henne.

Samtidig benytter hun anledningen til å hylle hundepasseren, Ryan Fischer.

- Jeg vil fortsette å elske deg, Ryan Fischer. Du risikerte livet ditt ved å slåss for familien vår. Det er for alltid en helt, skriver Lady Gaga.

Takker Gaga

I en pressemelding kommer også familien med en helseoppdatering, ifølge Rolling Stone.

- Heldigvis mottar Ryan ekstraordinær pleie på sykehuset akkurat nå, og legene forventer at han vil komme seg. Vi kan ikke uttrykke nok hvor takknemlige vi er for de første som var på stedet, sykepleierne og legene, som har jobbet utrettelig for å ta vare på Ryan, heter det i uttalelsen fra Fischers familie.

I uttalelsen takker familien også Lady Gaga for støtten.

- Selvfølgelig vil vi også takke Lady Gaga som ikke har vist noe annet enn kjærlighet og bekymring fra starten av for Ryan og vår familie, Ryan elsker Gustavo og Koji like mye som Lady Gaga gjør, så vi blir med på hennes bønn om at de skal komme tilbake, heter det videre.

Avslutningsvis ber Fischers familie om at folk respekterer deres ønske om privatliv, ettersom de fokuserer på at Fischer skal bli bedre.

RUNDE TO: Dagbladets intervju med Lady Gaga gikk viralt allerede i 2009. Nå er videoen igjen tilbake for fullt, ti år senere. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

Familiens uttalelse kommer bare kort tid etter at det ble kjent at politiet etterforsker en overvåkningsvideo som viser det dramatiske skudd-dramaet, ifølge CNN.

  • Se videoen øverst i saken! Vi advarer mot sterke inntrykk!

Etterforsker video

Overvåkningsvideoen er fra et nærliggende hus, som viser angrepet. I videoen kan man se hvordan bilen stopper på gaten der Fischer går, før to menn går ut av bilen.

Deretter kan man høre hundepasseren skrike «Nei, nei!» før den ene gjerningsmannen holder fast i ham, mens den andre sikter en pistol mot ham og avfyrer skudd.

Deretter springer de tilbake til bilen og forsvinner fra plassen. Da kan man høre hundepasseren si «Herregud, herregud, hjelp meg», ifølge CNN.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

Rachel Mason, en av beboerne i området, fortalte til CNN at hun etter å ha hørt skrik og pistolskudd flyktet inn og ringte nødnummeret. Ifølge henne hadde flere naboer forsøkt å hjelpe Fischer.

- Vi kom ut og gutten holdt på å dø da politiet og ambulansepersonell kom dit, og naboen vår gjorde brystkompresjoner. Jeg visste ikke om han var levende eller død da han ble lagt på båren og fraktet til sykehuset, forklarte hun.

Også faren, Joe Germanotta (63), har uttalt seg.

- Vi er kvalme over det som har hendt, det er helt forferdelig. Det er som om noen tok et av barna dine, uttalte han overfor New York Post.

Lady Gaga og Bradley Cooper haddehovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Det satte fyr på spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper var mer enn bare gode venner. Vis mer

Germanotta forklarte videre at Lady Gaga hadde snakket med ham flere ganger om hendelsen.

- Bare prøv å være sterk og husk at de er sammen. De trøster hverandre, sa Germanotta at han sa til Gaga.

LES OGSÅ: Åpner seg om den brutte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer