DYREVENN: Familiens nye kjæledegge, bullterrieren Huldra, har funnet seg godt til rette i Mias hjem.   Foto: Agria dyreforskning
DYREVENN: Familiens nye kjæledegge, bullterrieren Huldra, har funnet seg godt til rette i Mias hjem. Foto: Agria dyreforskning Vis mer

Hunden gir familien trygghet

Den folkekjære divaen har de siste månedene slitt med samlivsproblemer. Et lyspunkt for store og små er bullterrieren Huldra.

Publisert

SEOGHØR.NO: Her smiler Mia Gundersen (54) fornøyd til fotografen. På fanget har hun sin ferske følgesvenn Huldra, en godlynt bullterrier.

Bildet er tatt i forbindelse med at Mia og Agria Dyreforsikring skal kåre norske  dyrehelter – og Mia vet selv hvor godt det kan være å ha en firbeint venn i en tung fase av livet.

– Plutselig ble livet mitt litt mer utfordrende enn jeg hadde trodd. I en vanskelig tid ble Huldra bindeleddet for hele familien. Nærheten og tryggheten hun ga oss, fylte alle med kjærlighet da vi trengte det alle, sier Mia i en pressemelding i forbindelse med konkurransen.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TV: Mia Gundersen var dommer i den siste sesongen av «Norske Talenter». Her sammen med kollegene Linn Skåber (45, f.v.), Suleman Malik (24), og Bjarne Brøndbo (51).
PÅ TV: Mia Gundersen var dommer i den siste sesongen av «Norske Talenter». Her sammen med kollegene Linn Skåber (45, f.v.), Suleman Malik (24), og Bjarne Brøndbo (51). Vis mer


Puster ut på Bali

Mia og  ektemannen Marcel Leliënhof (49) er midt i en samlivskrise, og før jul avslørte Se og Hør at fotografen hadde flyttet ut fra parets villa i Oslo.

Nå lader Mia batteriene på paradisøya Bali. Derfra delte hun sine tanker om kjærligheten fremover med Se og Hørs lesere:

– Marcel og jeg er begge enige om at denne avstanden er bra for oss akkurat nå. Det er en prosess, og den er privat.

Hverdagshelter

Den tidligere «Norske Talenter»-dommeren er kjent for sitt sprudlende vesen og gode humør.

Positiviteten bærer hun nå med seg gjennom den vanskelige tiden. At hun kan bruke tid og krefter sammen med firbeinte, er balsam for sjelen.

– Det er en stor ære å bli spurt om å bli jurymedlem i «Norges dyrehelter». Dyrene har en stor betydning for oss mennesker, og ikke minst meg selv, sier Mia til Agria.

– Gjennom «Norges dyrehelter» ønsker vi å løfte frem og fortelle historier om dyr, som gir oss trygghet og omsorg i hverdagen. Alle dyr kan være en hverdagshelt, sier juryleder Christian Geelmuyden.

LES OGSÅ: Mia Gundersen: - Mange vonde følelser og store stormkast

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer