KJENDISSTRØK: I denne bygningen i Hollywood, som Ashley Greene bodde, har kjendiser som Marilyn Monroe, Mickey Rourke og Portia de Rossi også bodd. Greenes leilighet i tredje etasje tok fyr fredag kveld. Foto: All Over Press
KJENDISSTRØK: I denne bygningen i Hollywood, som Ashley Greene bodde, har kjendiser som Marilyn Monroe, Mickey Rourke og Portia de Rossi også bodd. Greenes leilighet i tredje etasje tok fyr fredag kveld. Foto: All Over PressVis mer

Hunden døde i leilighetsbrann

Ashley Greene reddet seg ut av flammehavet, men mistet sin kjære hund.

SEOGHØR.NO: Fredag forrige uke reddet «Twilight»-skuespiller Ashley Greene (26) seg ut av sin brennende leilighet i Hollywood, sammen med broren Joe og hennes ikke navngitte kjæreste.

Ifølge TMZ startet brannen da en sofa tok fyr som følge av et stearinlys.

DailyMail skriver at en av hennes to hunder omkom i brannen. 26-åringen hadde fox terrierne Theo og Marlo, og en av dem ble funnet død under sengen.

Leiligheten ligger i et fasjonabelt strøk av kjendismekkaet, og har tidligere huset kjendiser som Marilyn Monroe, Mickey Rourke og Portia de Rossi.

Ifølge nettstedet spekuleres det i om Greenes ukjente kjæreste er Reese Witherspoons eksmann Ryan Phillippe (38), som «Twilight»-stjernen stadig oftere har blitt observert sammen med.

LES OGSÅ: Se, hun sover i et glassbur!