SKAMBITT: Ola-Conny Wallgren ble fraktet til Varbergs sykehus utenfor Ullared hvor han måtte sy flere sting etter at han ble bitt av hunden.
SKAMBITT: Ola-Conny Wallgren ble fraktet til Varbergs sykehus utenfor Ullared hvor han måtte sy flere sting etter at han ble bitt av hunden.Vis mer

- Hunden angrep i voldsom fart

Ola-Conny Wallgren takker tilfeldighetene for at han ikke mistet livet i den dramatiske ulykken.

SEOGHØR.NO: «Ullared»-stjernen Ola-Conny Wallgren (51) opplevde marerittet da han havnet på sykehus etter å ha blitt skambitt av en hund i sitt eget hjem.

Den dramatiske ulykken skjedde i 2014, og den populære svenske TV-stjernen fryktet for sitt eget liv da episoden fant sted.

– Alt gikk så fort. Den angrep i en voldsom fart og bet meg 5–6 ganger i hånden. Jeg ramlet bakover og ble liggende, mens kameraten min fikk ringt ambulanse, fortalte Ola-Conny til Se og Hør fra sykesengen.

I SALG: Les mer i Se og Hør som er i salg nå.
I SALG: Les mer i Se og Hør som er i salg nå. Vis mer

Hunden, som var av rasen Akita, var eid av TV-stjernens kamerat, og ble avlivet etter angrepet.

- Akkurat nå er jeg bare glad for at jeg kan bevege fingrene og for at den ikke bet meg i strupen. Da kunne den ha drept meg, uttalte TVNorge-kjendisen, som heldigvis reddet hånden.

- Nordmenn er så vennlige

Wallgren slo gjennom i TVNorge-serien «Ullared» med kompisen Morgan Karlsson, og duoen har reist verden rundt for å lage TV-programmer.

I «Morgan og Ola-Conny gjør Norge» fisket de blant annet kongekrabbe, konkurrerte i reinkappløp og besøkte Svalbard.

Og 51-åringen lot seg overraske av det norske folk.

- Det har kommet mange nordmenn til Ullared, så jeg tenkte kanskje vi skulle bli gjenkjent, men jeg trodde knapt mine egne øyne da vi kom hit. Alle visste hvem vi var. Nordmenn er så vennlige og hyggelige at det er helt fantastisk, har han sagt til Expressen.

TOSPANN: Under innspillingen av "Morgan og Ola-Conny gjør Norge" fikk den populære duoen oppleve 17. mai i Oslo.
TOSPANN: Under innspillingen av "Morgan og Ola-Conny gjør Norge" fikk den populære duoen oppleve 17. mai i Oslo. Vis mer

Morgan Karlsson sa til Seoghør.no rett etter ulykken at han ville besøke sin gode venn på sykehuset.

- Jeg håper han blir bra raskt. Jeg satser på å besøke ham om et par dager. Det ville han gjort for meg.

LES OGSÅ: «Charter-Hilde» falt for kroppen til Ola-Conny