«Hundehviskeren» reddet Fergies bikkje

Black Eyed Peas-stjernen fikk det ekstra travelt før hun skulle føde torsdag.

FIKK HJELP: Cesar Millan kom til unnsetning da stjerneparet trengte hjelp med dachshunden Zoey. Foto: Fergie / Twitter
FIKK HJELP: Cesar Millan kom til unnsetning da stjerneparet trengte hjelp med dachshunden Zoey. Foto: Fergie / Twitter Vis mer

Se video av hundehviskeren Cesar Milans møte med Christine Koht her!

SEOGHØR.NO:   Torsdag ettermiddag kunne TMZ melde at artist Fergie (38) og skuespiller Josh Duhamel (40) hadde blitt innlosjert på sykehuset i Los Angeles for å få gjennomført det planlagte keisersnittet.

Nå er de to blitt foreldre til en velskapt gutt, som har fått navnet Axl Jack Duhamel, skriver People.

Travel opptakt til fødselen
Men tiden før fødselen var alt annet enn rolig for Fergie og Josh. Paret slet med oppførselen til hunden deres Zoey og var bekymret for hvordan det skulle fungere når de kom hjem med en liten gutt. Løsningen ble dermed å ta kontakt med den populære hundeviskeren Cesar Millan (43).

Tirsdag denne uken, bare noen dager før fødselen twitret Fergie et bilde av ektemannen, Cesar og seg selv på utsiden av parets hjem i Los Angeles.

«@joshduhamel & I getting our doggie daughter ready for her new brother with @cesarmillan», skrev Black Eyed Peas-stjernen under bildet.

- Fergie og Josh er veldig glad i hunder. De trodde det ville være en bra ting å gjøre og Cesar tilbydde seg å hjelpe, sier en kilde til Us Weekly.

Takker Cesar
Paret fortalte Cesar at de var bekymret for hvordan den «gale dachsen» ville reagere når den nye babyen skulle få en plass i familien. Duhamel forteller at han raskt forsto hvorfor Millan er regnet som en av de beste i bransjen.

- Han bare dukker opp, og jeg sverger, denne fyren har noen helt spesielle egenskaper. Hunden vår bjeffer vanligvis som en gal hver gang noen nærmer seg huset. Han går inn, Zoe løper opp til Cesar og bare ser på ham. Han gikk bare rett inn i huset uten en lyd, sier Duhamel til Contactmusic.com.

- Hun elsker ballen sin. Han begynte å sprette den, hun prøver å få tak i den, men så sier han stopp og hun stopper faktisk. Det er helt utrolig hvordan krefter denne mannen har. Jeg ble nesten litt underdanning jeg også, sier skuespilleren.

Besøkte Norge
Cesar Millan har også tidligere hjulpet norske hundeeiere med sine kjæledyr. Komiker og TV-profil Christine Koht fikk i 2012 møte Cesar.

- Det er som å møte Gud. Han er helt fantastisk, sa Koht som ikke fikk nok av sitt store idol og stadig lurte til seg en klem.  

LES OGSÅ:    Nå er kjendisparet blitt foreldre