«Hundehviskeren» mistenkt for dyremishandling

Cesar Millan etterforskes av politiet.

I POLITIETS SØKELYS: En gris skal ha blitt skadet under innspillingen av Cesar Millans TV-show «Cesar 911».  Foto: NTB scanpix
I POLITIETS SØKELYS: En gris skal ha blitt skadet under innspillingen av Cesar Millans TV-show «Cesar 911». Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Cesar Millan (46) hjelper ulydige hunder i sitt eget TV-program «Dog Whisperer». Nå er han selv anklaget for dyremishandling, det skriver nettsiden TMZ.

Klagene skal nemlig ha strømmet inn etter Millans show «Cesar 911». En scene viser nemlig en hund som angriper og skader en gris under en treningstime. Cesar prøver å få hunden til å oppføre seg uten bånd, da den løper mot grisen og biter av en bit av øret.

Nå har politiet i Los Angeles begynt å undersøke saken og har blant annet besøkt Cesars hundesenter i filmbyen. De ønsker å vite grisens tilstand og hvor den nå befinner seg.

GIKK TIL ANGREP: Millan forsøkte å disiplinere en hund i programmet «Cesar 911». Hundens eier også hadde griser gående rundt i hagen og da Millan tok av halsbåndet, gikk hunden til angrep på grisen.
GIKK TIL ANGREP: Millan forsøkte å disiplinere en hund i programmet «Cesar 911». Hundens eier også hadde griser gående rundt i hagen og da Millan tok av halsbåndet, gikk hunden til angrep på grisen. Vis mer

46-åringen har blitt verdensberømt for sin måte han kommuniserer med hunder. Millan mener dyrene plukker opp menneskers energi, og hjelper ofte eierne med å sette seg i respekt hos hunden sin.

Måten Millan har lært seg å snakke med og disiplinere hunder har skaffet ham millioner av fans verden over. Da han i 2012 gjestet Norge, møtte han en av sine største fans - nemlig komiker Christine Koht. Cesar prøvde å disiplinere hennes to hunder, men klarte derimot ikke å få noe kontroll på Koht som nærmest overfalt sitt store forbilde.

Se det morsomme møte mellom Christine Koht og Cesar Millan i videoen under:

LES OGSÅ: «Hundehviskeren» reddet Fergies bikkje