«Teen Mom»:

Hundedrap ble slutten på realitydrømmen

MTV samarbeider ikke lenger med «Teen Mom»-profilen.

I HARDT VÆR: «Teen Mom»-profilene David Eason og Jenelle Evans fikk sparken av MTV etter at førstnevnte innrømmet å ha drept en liten hund. Foto: NTB scanpix
I HARDT VÆR: «Teen Mom»-profilene David Eason og Jenelle Evans fikk sparken av MTV etter at førstnevnte innrømmet å ha drept en liten hund. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

På slutten av 2000-tallet oppsto et nytt TV-konsept, som etter hvert skulle vise seg å bli veldig populært på internasjonal skala. MTV rullet ut «Teen Mom» som en oppfølger til serien «16 and Pregnant», og historie ble skapt.

Totalt ble det laget sju sesonger av serien om tenåringsmødre rundt om i USA, og flere av dem som startet karrieren sin der, er i dag internasjonale stjerner. Barna deres er også kjente, i den forstand barn kan være kjendiser.

Mødrene deres har stått i sentrum for mang en skandale opp gjennom årene, og tenåringsmødrene har skapt overskrifter for utroskap, krangling og porno. Jenelle Evans (27) er blant disse. Hun har blant annet blitt arrestert tidligere, men det nyeste dramaet rundt henne topper det aller meste.

MTV har nemlig bestemt seg for å kutte kontakten med stjernen, etter at ektemannen hennes drepte en hund.

VEKKER OPPSIKT: Et hundedrap sørget for at realityparet fra «Teen Mom» nå ikke blir å se på skjermen mer. Her er paret på rød løper i 2016, der de kunngjorde at de ventet barn sammen. Foto: NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: Et hundedrap sørget for at realityparet fra «Teen Mom» nå ikke blir å se på skjermen mer. Her er paret på rød løper i 2016, der de kunngjorde at de ventet barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Beskyttet familien

Det er Fox News som omtaler den oppsiktsvekkende saken. Forrige uke innrømmet David Eason (30), TV-profilens ektemann, at han hadde drept hunden til kona. På Instagram sa han at den franske bulldoggen Nugget hadde bitt deres to år gamle datter Ensley, og at det var grunnen til at han måtte ta liv av den.

- Jeg gir faen i hvilket dyr som biter babyen min i ansiktet … Om det så er din hund eller min, en hund er en hund, og jeg respekterer ikke den dritten der. Det handler om å beskytte familien min, det er mitt kall her i livet, sa han i videoen, som nå er slettet.

Han drepte altså hunden fordi den hadde bitt datteren hans. Det visste derimot ikke hans kone, som la ut en trist melding på Instagram etter det brutale hundedrapet. «Jeg gråter hver dag. Jeg er målløs», skrev hun.

Nå etterforsker myndighetene saken, og skal finne ut av hvorvidt hundedrapet ble begått på bestialsk vis eller ei. Det har derimot utvilsomt vekket oppsikt, og kritikken har selvsagt haglet mot David Eason - som giftet seg med «Teen Mom»-profilen i 2017.

Det har også fått konsekvenser for karrieren. I en uttalelse til Page Six sier en talsperson for MTV at de to ikke blir å se på skjermen mer.

- MTV avsluttet sitt forhold med David Eason for et år siden, og har ikke filmet noen nye episoder av «Teen Mom 2» med ham siden da. I tillegg har vi avbrutt opptakene med Jenelle fra og med 6. april i år, og vi har ingen planer om å dekke hennes historie i den kommende sesongen, sier talspersonen.

- Sjokkerende

I en uttalelse til US Magazine forteller Evans at hun ikke hadde håpet at det skulle ende slik, men hun forstår kanalens avgjørelse.

- Jeg var litt sjokkert, men jeg så det komme. Det er fortsatt sjokkerende, men jeg respekterer deres avgjørelse og har ikke noe annet enn kjærlighet å gi til MTV.

Vis mer

Hun forteller at hun nå forsøker å jobbe med ekteskapet sitt, og at en eventuell skilsmisse diskuteres i disse dager. Det er derimot ingenting som er bestemt helt ennå.

- Jeg er såret og lei meg for at han gjorde det han gjorde. Det tar tid å komme seg gjennom denne situasjonen, og det får meg til å føle at han er slem og hjerteløs.

David Eason søker nå angivelig hjelp for å få bukt med sinneproblemer - som skal være noe av grunnen til at han drepte den lille hunden i utgangspunktet. Jenelle Evans har tre barn totalt. Datteren Ensley fikk hun med sin nåværende ektemann i 2017. Hun har to sønner fra tidligere forhold.

LES OGSÅ: Snakker ut om det brutte skandale-forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer