USIKKER: Kourtney Kardashian er usikker på om hun ønsker å gå fra eksen Scott for godt.  Foto: NTB scanpix
USIKKER: Kourtney Kardashian er usikker på om hun ønsker å gå fra eksen Scott for godt. Foto: NTB scanpixVis mer

- Hun vurderer å ta ham tilbake

Kourtney Kardashian ønsker ikke å være alenemor og vurderer å ta tilbake eksen Scott.

SEOGHØR.NO: Det er omkring tre uker siden realityparet Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick gikk fra hverandre etter ni år sammen.

Kourtney skal ha dumpet ham da avslørende bilder av han og eksen Chloe Bartoli (25) dukket opp i media.

Tidligere denne uken ble trebarnsforeldrene observert sammen for første gang siden bruddet, og flere spekulerte i om de hadde blitt sammen igjen.

Nå røper en kilde til nettsiden People at Kourtney ikke er sikker på om hun har gjort det riktige valget da hun gikk fra ham.

- Scott er ikke fullstendig borte fra livet hennes. Hun tar hver dag som den kommer, men hun har aldri sagt at hun ikke kommer til å ta ham tilbake, sier kilden.

Paret har barna Mason (5), Penelope (3) og Reign sammen, og siden bruddet er det Kourtney som har tatt vare på barna.

- Hun har nok begynt å innse hvor hardt det er å være alenemor. Hun har vel aldri forstått helt hvordan en hverdag uten ham vil være, men nå begynner hun å se det. Hun er redd for å ende opp alene, fortsetter kilden.

ALENE: Kourtney Kardshian synes det er hardt å være alene med tre små barn.  Foto: NTB scanpix
ALENE: Kourtney Kardshian synes det er hardt å være alene med tre små barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fyll og fest

Det kjente paret har lenge hatt store problemer på grunn av Scotts utsvevende partyliv. I mars sjekket han inn på avrusning for andre gang, men det tok ikke lang tid før han havnet tilbake i sitt gamle mønster.

- All festingen hans har fått henne til å ta det vanskelige valget, sier en kilde nettstedet USWeekly har snakket med.

For tre uker siden meldte flere amerikanske nettsteder at Kourtney endelig har fått nok av kjærestens oppførsel og har kastet ham.

- Scott har ikke vært hjemme hos familien på over en måned og Kourtney har mistet tålmodigheten, skriver TMZ.

Kims storesøster skal være svært frustrert over situasjonen og valget av Scotts venner som hun mener er mye av grunnen til at han fortsetter å misbruke alkohol.

GLAD I EN FEST: Scott Disick har innrømmet at alkoholproblemene for alvor startet da begge foreldrene hans døde.  Foto: NTB scanpix
GLAD I EN FEST: Scott Disick har innrømmet at alkoholproblemene for alvor startet da begge foreldrene hans døde. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ:- Jeg er lei meg for at jeg var utro

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.