- Hun viste frem sin fantastiske fysikk

Sangstjernen Hilary Duff er klar for comeback - med en sexy musikkvideo.

SEOGHØR.NO: Artist og skuespiller Hilary Duff (26) viste i helgen at hun er i bedre form enn på lenge, og utvilsomt klar for både sommeren og sitt musikalske comeback.

Ettbarnsmoren, som i januar ble separert på vennskapelig vis fra ektemannen Mike Comrie (33), spilte fredag inn en ny musikkvideo på stranden i Malibu - i en svært sexy bikini, skriver UsWeekly.

Med både ektemannen og sønnen Luca (2) til stede, viste 26-åringen frem formene i den sorte trekantbikinien som hun kombinerte med flere smykker, frisk sminke og en rufsete beach bum-frisyre.

Det var lett å se at den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen trolig har lagt ned et utall treningstimer i forkant av videoinnspillingen, selv da hun iførte seg noen løstsittende strandplagg.

Hilarys muskuløse mage og veltrente bein kom virkelig til sin rett i solbrune utgaver, og hun virket blid og komfortabel mens hun svingte seg i sanden i solskinnet.

OMSVERMET: Hilary Duff så ut til å kose seg og slappe av på det folkerike filmsettet på stranden, mens hun viste frem de imponerende magemusklene hun har jobbet for.  Foto: Stella Pictures
OMSVERMET: Hilary Duff så ut til å kose seg og slappe av på det folkerike filmsettet på stranden, mens hun viste frem de imponerende magemusklene hun har jobbet for. Foto: Stella Pictures Vis mer

De ferske bildene av 26-åringen i knallform har heller ikke gått upåaktet hen hos Daily Mail. Den britiske tabloidavisen kommer med flere begeistrede beskrivelser av bildene:

«Hun viste frem sin fantastiske fysikk i en sort bikini» og «hun beviste at hun var i toppform mens hun spankulerte rundt på strand-settet», er bare noen av lovordene fra avisen.

Hilary Duff signerte ny platekontrakt i mars, og hun har allerede jobbet hardt sammen med det Grammy-nominerte britiske stjerneskuddet Ed Sheeran (23). Hennes forrige album, «Dignity», kom ut i 2007.

TRENER MYE: Det dukker stadig opp bilder av 26-åringen på vei til eller fra treningsstudio. Her lader hun opp med en grønn supersmoothie etter trening onsdag.  Foto: All Access Photo/Splash News/All Over Press
TRENER MYE: Det dukker stadig opp bilder av 26-åringen på vei til eller fra treningsstudio. Her lader hun opp med en grønn supersmoothie etter trening onsdag. Foto: All Access Photo/Splash News/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har spart på restene av navlestrengen