- Hun viste frem sin fantastiske fysikk

Sangstjernen Hilary Duff er klar for comeback - med en sexy musikkvideo.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist og skuespiller Hilary Duff (26) viste i helgen at hun er i bedre form enn på lenge, og utvilsomt klar for både sommeren og sitt musikalske comeback.

Ettbarnsmoren, som i januar ble separert på vennskapelig vis fra ektemannen Mike Comrie (33), spilte fredag inn en ny musikkvideo på stranden i Malibu - i en svært sexy bikini, skriver UsWeekly.

Med både ektemannen og sønnen Luca (2) til stede, viste 26-åringen frem formene i den sorte trekantbikinien som hun kombinerte med flere smykker, frisk sminke og en rufsete beach bum-frisyre.

Det var lett å se at den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen trolig har lagt ned et utall treningstimer i forkant av videoinnspillingen, selv da hun iførte seg noen løstsittende strandplagg.

Hilarys muskuløse mage og veltrente bein kom virkelig til sin rett i solbrune utgaver, og hun virket blid og komfortabel mens hun svingte seg i sanden i solskinnet.

OMSVERMET: Hilary Duff så ut til å kose seg og slappe av på det folkerike filmsettet på stranden, mens hun viste frem de imponerende magemusklene hun har jobbet for.  Foto: Stella Pictures
OMSVERMET: Hilary Duff så ut til å kose seg og slappe av på det folkerike filmsettet på stranden, mens hun viste frem de imponerende magemusklene hun har jobbet for. Foto: Stella Pictures Vis mer

De ferske bildene av 26-åringen i knallform har heller ikke gått upåaktet hen hos Daily Mail. Den britiske tabloidavisen kommer med flere begeistrede beskrivelser av bildene:

«Hun viste frem sin fantastiske fysikk i en sort bikini» og «hun beviste at hun var i toppform mens hun spankulerte rundt på strand-settet», er bare noen av lovordene fra avisen.

Hilary Duff signerte ny platekontrakt i mars, og hun har allerede jobbet hardt sammen med det Grammy-nominerte britiske stjerneskuddet Ed Sheeran (23). Hennes forrige album, «Dignity», kom ut i 2007.

TRENER MYE: Det dukker stadig opp bilder av 26-åringen på vei til eller fra treningsstudio. Her lader hun opp med en grønn supersmoothie etter trening onsdag.  Foto: All Access Photo/Splash News/All Over Press
TRENER MYE: Det dukker stadig opp bilder av 26-åringen på vei til eller fra treningsstudio. Her lader hun opp med en grønn supersmoothie etter trening onsdag. Foto: All Access Photo/Splash News/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har spart på restene av navlestrengen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer