Louise Angelica og John Arne Riise:

- Hun visste ikke at jeg filmet fødselen

John Arne Riise overrasket kona med fødselsfilmen.

FILMET FØDSELEN: John Arne Riise tok en sjefsavgjørelse da hans yngste sønn kom til verden. Det har det blitt tv av. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FILMET FØDSELEN: John Arne Riise tok en sjefsavgjørelse da hans yngste sønn kom til verden. Det har det blitt tv av. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august ble John Arne Riise (39) og Louise Angelica Riise (29) foreldre til sitt første, felles barn, da sønnen Colin kom til verden.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort, uttalte John Arne Riise til Se og Hør og fortsatte:

- Champions League-seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått.

I den nyeste episoden av tv-programmet «Kjendismødre», ble seerne vitne til fødselen som fikk jubelen til å stå i taket hos den nybakte faren. Å forevige det hele på film, viser seg imidlertid å være et valg barnefaren hadde tatt på egen hånd.

- Ville fått nei

Da Se og Hør møtte John Arne og Louise Angelica Riise under «God morgen Norge» sin jubileumsfest på Aker Brygge torsdag kveld, kunne John Arne nemlig avsløre at filmingen ble gjort uten at kona var klar over det.

BABYLYKKE: John Arne og Louise Angelica Riise fikk fredag 9. august en sønn. Vis mer

- Jeg ville ikke si at jeg filmet når hun lå der og presset, men jeg filmet det jo for vår del, for ettertiden. For jeg visste at hun ville komme til å se det på et senere tidspunkt, sier John Arne og legger til:

- Jeg har barn fra før, så det er derfor jeg var sikker på det. Men hadde jeg spurt der og da, så vet jeg at jeg ville fått nei.

Det er slett ikke alle som viser fødselen av eget barn på tv-skjermen, noe heller ikke ekteparet Riise hadde tenkt til å gjøre. Likevel fant de ut at det dette var naturlig, ettersom både graviditeten og den første tiden med den lille sønnen vises i tv-serien.

- Vi hadde tenkt å holde klippet for oss selv, men så følte vi at vi liksom at vi har delt hele historien, ettersom vi har et kamerateam med oss hele tiden. Dermed følte vi at det ville vært noe som manglet i serien dersom Colin plutselig bare var der, sier paret, og understreker at slett ikke hele den private videoen vises på tv.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i nyeste episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

- Overraskende tøft

Louise Angelica kan fortelle at ektemannen hadde rett i at hun ønsket å se videoen, men at det for egen del var overraskende tøffe bilder. Tilbakemeldingene på klippet, og valget om å dele det med tv-seerne, har imidlertid vært utelukkende positive.

- Tilbakemeldingene har bare gått på at jeg har vært tøff og sterk, sier 29-åringen, og legger lattermildt til at hun er glad ektemannen filmet fra den vinkelen han faktisk gjorde.

John Arne er på sin side stolt over konas beslutning om å inkludere dette i serien, ettersom han understreker at det er han som er den utadvendte av de to.

- Jeg synes det er tøft gjort, men veldig riktig gjort. Fødsel er det mest naturlige kvinner gjør, og det er et helt ærlig klipp.

Se dette innlegget på Instagram

Colin was the missing piece in my life ❤️

Et innlegg delt av Louise Angelica Riise (@louiseangelicariise)

- Må jo ikke stoppe å leve

Det relativt nybakte foreldreparet hadde fått barnefri for å delta på litt «mingling» på Aker Brygge torsdag kveld. Men noen fest ville ikke den ferske småbarnsmoren kalle kvelden, ettersom det snart bar hjem igjen for amming.

- Vi bestemte oss tidlig for at vi skulle gjøre ting, vi har jo bestemor i nærheten. Man må jo ikke stoppe å leve selv om man får barn. Vanligvis tar vi han med oss over alt, men akkurat her passet det seg ikke helt å ha han med, sier John Arne.

LUFTET SEG: Riise-paret hadde tatt turen for litt «mingling» når «God morgen Norge» feiret sitt 25-års jubileum tordag kveld. FOTO: Andreas Fadum/ Se og Hør
LUFTET SEG: Riise-paret hadde tatt turen for litt «mingling» når «God morgen Norge» feiret sitt 25-års jubileum tordag kveld. FOTO: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Paret legger ikke skjul på at de stortrives som foreldre til lille Colin.

- Det er helt rått, vi koser oss masse. Han beriker livet vårt, forteller Louise Angelica, mens ektemannen forteller at han raskt kjenner på savnet etter sønnen når han er ute på jobbreise.

- Nå kom jeg hjem i forgårs etter ni dager på reise, og jeg har nesten ikke sluppet han ut av armene mine siden, sier den tydelig stolte faren.

I sommer ble det kjent at paret hadde kjøpt seg en 230 kvadratmeter stor luksusvilla på Teie på Nøtterøy, som blant annet består av 4 soverom, 2 bad og hele to takterrasser. Huskjøpet blir et av høydepunktene i den kommende sesongen av TV3-programmet «I lomma på Silje».

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Til Se og Hør forteller paret at de trives godt i huset.

- John Arne er mye på reise, men jeg har gjort det hjemmekoselig til han kommer hjem, sier Louise Angelica, mens ektemannen legger fleipende til:

- Det er godt planlagt tidsmessig, vet du, sånn at jeg slipper å hjelpe til i huset.

LES OGSÅ: - Ble sint og urimelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer