TVANGSINNLAGT: Amanda Bynes har gått gjennom en drastisk forandring utseendemessig i løpet av den siste tiden. Hun kler seg ofte ut i ulike parykker og flere frykter hun har store psykiske problemer. Foto: All Over Press
TVANGSINNLAGT: Amanda Bynes har gått gjennom en drastisk forandring utseendemessig i løpet av den siste tiden. Hun kler seg ofte ut i ulike parykker og flere frykter hun har store psykiske problemer. Foto: All Over PressVis mer

- Hun viser tegn på schizofreni

Mye tyder på at Amanda Bynes opphold på lukket avdeling blir forlenget, og at foreldrene vil søke om å umyndiggjøre henne.

SEOGHØR.NO: Familie og venner har lenge fryktet for Amanda Bynes (27) metale helse etter at hun i flere måneder har vakt oppsikt med sin uberegnelige oppførsel.

Mandag ble hun tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling etter å ha startet en brann i oppkjørselen til en eldre dame i Los Angeles.

Likevel kommer ikke den trøblete skuespilleren til å bli stilt for retten for sine kriminelle handlinger. Myndighetene har nemlig bestemt at Bynes trenger hjelp for sine alvorlige mentale problemer og ikke straff, melder TMZ.com.

27-åringen kan egentlig kun holdes på psykiatrisk avdeling i 72 timer, men det vil nå bli søkt om en forlengelse av oppholdet.

- Hun viser tegn på schizofreni, og medisinske fagfolk vil søke om en to ukers utsettelse av hennes psykiatriske innleggelse slik at de kan gi henne en ordentlig diagnose, sier kilder som er informert om situasjonen til nettstedet.

Tidligere har også Amandas mor sagt at hun tror datteren lider av schizofreni, og venner har fortalt at TV-stjernen hører stemmer i hodet og snakker med seg selv i uforståelige setninger.

Amandas foreldre frykter at datteren ikke er i stand til å ta vare på seg selv og kan være en fare for andre, og derfor vil de nå søke om å umyndiggjøre henne og selv innta rollen som verger - på sammen måte som Britneys foreldrene gjorde da hun fikk et sammenbrudd i 2008, skriver TMZ.LES OGSÅ: Charlie Sheen vil redde Bynes