- Hun viser frem mer hud enn klær

Miley Cyrus' nyeste fritidsantrekk vekker oppsikt.

VISTE SEG FREM: Miley Cyrus poserte for paparazziene som ventet utenfor da hun forlot huset til en venn i Studio City, California mandag. Det siste året har stjernen blitt svært slank. Foto: FameFlynet
VISTE SEG FREM: Miley Cyrus poserte for paparazziene som ventet utenfor da hun forlot huset til en venn i Studio City, California mandag. Det siste året har stjernen blitt svært slank. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Disney-stjernen Miley Cyrus (20) har definitivt blitt voksen, og hun går ikke av veien for å opptre med strippere eller droppe BH-en på magasinforsider.   

Artisten har også fått mye oppmersomhet for sin svært slanke figur, som hun holder ved like med yoga- og pilatestrening. Og da hun spaserte i Los Angeles mandag var hun ikke redd for å vise frem sin misunnelsesverdige kropp.

«Det virket som hun viste mer hud enn klær» var blant DailyMails kommentarer til bildene av Cyrus' lille antrekk.

20-åringen var iført en blomstrete, moteriktig magetopp som fremhevet hennes slanke midje. Den kombinerte hun med et par svært korte, avklipte olashorts - som avslørte at hun i hvert fall ikke hadde på seg bestemortruse.

Den rocka blondinen gjøre det vågale antrekket mindre ungpikeaktig med sorte Dr. Martens og mange smykker, og var i stand til å «stoppe trafikken» ifølge DailyMail. All Over Press kommer ikke med like flatterende kommentarer om de ferske bildene av stjernen, som fylte år i slutten av november:

«Er det cellulitter? Den 20 år gamle sangeren møter kanskje gledene ved å bli en aldrende dame!» lyder deres noe humoristiske bildebeskrivelse.

Hva synes du om Miley Cyrus' antrekk? Se flere bilder nedenfor og døm selv!

LES OGSÅ: Her bryter De Niro sammen i tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer