VISTE SEG FREM: Miley Cyrus poserte for paparazziene som ventet utenfor da hun forlot huset til en venn i Studio City, California mandag. Det siste året har stjernen blitt svært slank. Foto: FameFlynet
VISTE SEG FREM: Miley Cyrus poserte for paparazziene som ventet utenfor da hun forlot huset til en venn i Studio City, California mandag. Det siste året har stjernen blitt svært slank. Foto: FameFlynetVis mer

- Hun viser frem mer hud enn klær

Miley Cyrus' nyeste fritidsantrekk vekker oppsikt.

SEOGHØR.NO: Den tidligere Disney-stjernen Miley Cyrus (20) har definitivt blitt voksen, og hun går ikke av veien for å opptre med strippere eller droppe BH-en på magasinforsider.   

Artisten har også fått mye oppmersomhet for sin svært slanke figur, som hun holder ved like med yoga- og pilatestrening. Og da hun spaserte i Los Angeles mandag var hun ikke redd for å vise frem sin misunnelsesverdige kropp.

«Det virket som hun viste mer hud enn klær» var blant DailyMails kommentarer til bildene av Cyrus' lille antrekk.

20-åringen var iført en blomstrete, moteriktig magetopp som fremhevet hennes slanke midje. Den kombinerte hun med et par svært korte, avklipte olashorts - som avslørte at hun i hvert fall ikke hadde på seg bestemortruse.

Den rocka blondinen gjøre det vågale antrekket mindre ungpikeaktig med sorte Dr. Martens og mange smykker, og var i stand til å «stoppe trafikken» ifølge DailyMail. All Over Press kommer ikke med like flatterende kommentarer om de ferske bildene av stjernen, som fylte år i slutten av november:

«Er det cellulitter? Den 20 år gamle sangeren møter kanskje gledene ved å bli en aldrende dame!» lyder deres noe humoristiske bildebeskrivelse.

Hva synes du om Miley Cyrus' antrekk? Se flere bilder nedenfor og døm selv!

LES OGSÅ: Her bryter De Niro sammen i tårer

VELTRENT: Miley Cyrus er glad i topper som viser frem hennes veldefinerte midje. Foto: All Over Press
TØFF: 20-åringen kombinerte den sukkersøte toppen med røffe smykker. Foto: All Over Press
CELLULITTER?: Vi synes Miley Cyrus ser temmelig bra ut. Foto: All Over Press
UFLATTERENDE: Selv om antrekket var kult, så ikke olashortsene ut til å sitte like pent bakfra. Foto: All Over Press
TRAFIKKSTOPPER: DailyMail synes Miley Cyrus vakte stor oppmerksomhet i dette noe sparsommelige antrekket. Foto: All Over Press