Adele Adkins:

- Hun virket som en helt vanlig kjæreste

Den britiske artisten er visst ikke så singel som hun selv har hevdet.

FORVIRRING: Det er tilsynelatende full forvirring rundt Adele Adkins' kjærlighetsliv om dagen. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
FORVIRRING: Det er tilsynelatende full forvirring rundt Adele Adkins' kjærlighetsliv om dagen. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2019 ble det kjent at den britiske artisten Adele Adkins (33) skulle skilles fra ektemannen Simon Konecki (47), etter syv år som par.

Sammen deler de sønnen Angelo (8), som de i en felles uttalelse etter bruddet sa de skulle fortsette å oppdra sammen.

Siden bruddet har artisten holdt en relativt lav profil, men hun har også høstet stor oppmerksomhet de få gangene hun har vist seg for offentligheten. Samme år som skilsmissen tok hun nemlig grep om egen helse, og skal gjennom en streng kostholds- og kondisjonsrutine ha gått ned rundt 45 kilo på under ett år.

Forandringen har likevel ikke gjort stjernen helt ugjenkjennelig, da årvåkne fans nylig skal ha tatt sangeren på fersken.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, var hun endelig tilbake da hun var vert for «Saturday Night Live». Video: SNL Vis mer

- Sammen likevel

For ett år siden ble Adele koblet til artist, låtskriver og produsent Skepta (38), hvis egentlige navn er Joseph Junior Adenuga.

Den gang hevdet kilder overfor britiske The Sun at duoen, som begge kommer fra Tottenham i England, hadde vært på en rekke dater sammen.

- De har vært der for hverandre etter at begge nylig ble single. De har et tett bånd og det er definitivt en spesiell kontakt mellom dem, fortalte en kilde til avisen, og la til:

- De tilbringer mer og mer tid sammen. Noen av vennene deres håper og tror at de kan ende opp med å bli et flott par en dag, sa kilden den gang.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Adele tilsynelatende avkreftet romanseryktene. Da hun i fjor høst gjestet det populære humorprogrammet «Saturday Night Live», gikk hun nemlig langt i å hevde at hun var singel.

DATER?: Adele skal angivelig date artisten Skepta. Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB
DATER?: Adele skal angivelig date artisten Skepta. Foto: NBC/ BACKGRID/ NTB Vis mer
SHOPPING: Skepta og Adele ble observert sammen forrige uke. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB
SHOPPING: Skepta og Adele ble observert sammen forrige uke. Foto: Ken McKay/ITV/REX/NTB Vis mer

Da stjernen skulle takke for seg, spøkte hun med at hun skulle melde seg på datingprogrammet «Love Island».

- Tusen takk, alle sammen. Dere kan se meg neste uke på «Love Island», sa hun, ifølge Hello! Magazine.

Observert sammen

Nå, nesten ni måneder senere, er duoen nok en gang observert sammen. Det sparker naturligvis i gang nye romanserykter.

Ifølge Page Six skal «Hello»-sangeren nylig ha blitt observert på shopping ved Cabazon Outlets som ligger like utenfor San Bernardino i California. Der skal hun ifølge nettstedets kilder ha vært sammen med det som så ut som ingen ringere enn Skepta selv.

TILBAKE: Adele var tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut fikk kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

- Hun satt og så på ham mens han plukket ut og prøvde klær, mens noen ansatte hjalp ham. Hun ga ham tilbakemeldinger og sa hva hun mente han så bra ut i. Det var søtt at hun satt og ventet og virket som en helt vanlig kjæreste mens han så seg rundt, sier kilden.

Shoppingturen kommer få måneder etter at flere britiske medier, deriblant Mirror og Closer, hevdet at Adele hadde funnet lykken med en barndomsvenn.

Mystisk kjæreste

Det ble ikke nevnt hvem denne personen er, men duoen skal ha kommet nærmere hverandre det siste året.

- Adele er forelsket og selv om hun prøver å holde identiteten hans hemmelig, har hun ikke skjult sin nyvunne lykke fra familie og venner, fortalte en kilde nær artisten til magasinet Closer, og fortsatte:

- Romansen kom ut av det blå mens Adele var hjemme i London i fjor da «lockdown»-restriksjonene løsnet litt. Vennskapet deres tok en uventet vending da de innså at de hadde følelser for hverandre etter en fuktig kveld på byen med felles venner.

Det er hittil ukjent hvem dette skal ha dreiet seg om, og om dette forholdet fremdeles eksisterer.

LES OGSÅ: Prinsessene er endelig gjenforent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer