- Hun virket så sint

Se vårt eksklusive videointervju med «Hot Pursuit»-stjernene Reese Witherspoon og Sofia Vergara!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vakre Reese Witherspoon (39) og «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (42) fant virkelig tonen under filmingen av kinoaktuelle «Hot Pursuit». De to poster stadig bilder sammen på sosiale medier og skryter hverandre opp i skyene på den røde løperen.

Men det har ikke bare vært lett for venninnene. 

Sofia er født i Colombia, mens Reese vokste opp i Nashville, Tennessee.

VENNER: Sofia Vergara (t. v.) og Reese Witherspoon (t. h.) har blitt gode venner under innspillingen av filmen "Hot Pursuit". Foto: Scanpix
VENNER: Sofia Vergara (t. v.) og Reese Witherspoon (t. h.) har blitt gode venner under innspillingen av filmen "Hot Pursuit". Foto: Scanpix Vis mer

I et intervju med Seoghør.no avslører kollegaene at de store kulturforskjellene har gjort seg kjent et par ganger i løpet av innspillingen – blant annet en gang hvor Sofia satt sammen med en gruppe landsmenn som hadde med seg en baby.

– Hun og de andre virket så sinte. Alle satt og snakket så høyt rundt babyen. Jeg gikk rundt og sa «hysj, dere vekker babyen!», men den gjorde ikke det sier Reese lattermildt.

- Det er sånn vi vokser opp. Den eneste måten å bli hørt på, er å snakke høyest. Det er en overlevelseskunst. Er du stille, er du ferdig, legger Sofia til og ler.

I filmen spiller Reese en politikvinne som skal bevoke sikkerheten til enken etter en narkotikasmugler (Vergara).

Se trailer for filmen her.De to skjønnhetene er begge opptatt av familie.

Reese har barna Ava (16) og Deacon (12) med eks-mannen Ryan Philippe og sønnen Tennessee (3) sammen med sin nåværende ektemann Jim Toth.

Sofia synes imidlertid at det er vemodig at hun ikke har noen små barn hjemme.

- Jeg kan ikke lenger være ordentlig mamma, fordi sønnen min (Manolo, red. anm) er snart 24.

VENNER: Sofia Vergara (t. v.) og Reese Witherspoon (t. h.) har blitt gode venner under innspillingen av filmen "Hot Pursuit". Foto: Scanpix
VENNER: Sofia Vergara (t. v.) og Reese Witherspoon (t. h.) har blitt gode venner under innspillingen av filmen "Hot Pursuit". Foto: Scanpix Vis mer

Bitter krangel med eks-kjæresten

Siden april har brunetten vært vært i konflikt med eks-kjæresten Nick Loeb (39), som blant annet hevdet at skuespillerinnen hadde slått ham i ansiktet. Før de gikk fra hverandre i fjor, frøs nemlig paret ned to befruktede egg.

I dag er Sofia forlovet med «True Blood»-stjernen Joe Manganiello (38), men Nick sa i forrige måned at han likevel ønsker seg barn med henne. Derfor vil ikke 39-åringen gå med på sin tidligere flammes ønske om å destruere eggene, slik hun hevder hun har en kontrakt på.

Til tross for at saken har skapt fullt storm i mediene, lar ikke den formfulle humordronningen krangelen ødelegge gleden over sitt kommende bryllup.

– Joe og jeg prøver å ikke snakke om det engang; vi lar advokatene ta seg av det. Vi har det bare gøy sammen, sa Sofia om saken til den godt kjente radioverten Howard Stern.

TRIO: Reese og Sofia har blitt så gode venner at de stadig henger sammen på fritiden. Her er de i selskap av Sofias forlovede, "Magic Mike"-kjekkasen Joe Manganiello. Foto: Scanpix
TRIO: Reese og Sofia har blitt så gode venner at de stadig henger sammen på fritiden. Her er de i selskap av Sofias forlovede, "Magic Mike"-kjekkasen Joe Manganiello. Foto: Scanpix Vis mer


LES OGSÅ: – Jeg ville ikke date ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer