- Hun virker ustabil og trenger hjelp

Brandi Glanville langer ut mot LeAnn Rimes nok en gang.

SKITTENTØYVASK: Stemningen mellom Eddie Cibrians kone LeAnn Rimes og ekskona Brandi Glanville er alt annet enn vennlig. Foto: All Over
SKITTENTØYVASK: Stemningen mellom Eddie Cibrians kone LeAnn Rimes og ekskona Brandi Glanville er alt annet enn vennlig. Foto: All Over Vis mer
SEOGHØR.NO: Den bitre striden mellom TV-stjernen Brandi Glanville (40) og artisten LeAnn Rimes (30) ser ikke ut til å ta slutt med det første.

Etter at Brandi ble dumpet av ektemannen Eddie Cibrian (39) til fordel for den yngre sangfuglen i 2009, har jentene langet ut mot hverandre i media så fort muligheten har bydd seg.

40-åringen lanserte nylig boka «Drinking and Tweeting», hvor hun avslører sine dypeste hemmeligheter, og da hun var på promoteringsrunde sist uke disset hun eksmannens nye kone nok en gang.

- LeAnn trenger hjelp. Hun virker ustabil og jeg er bekymret. Jeg vil beskytte barna mine, og vil være sikker på at hun er så frisk som mulig, sa Glanville til magasinet Life & Style.

I løpet av den siste tiden har country-stjernen blant annet sjekket inn til rehabilitering etter et sammenbrudd, blitt anklaget for å være full på scenen og brutt sammen i gråt i et TV-intervju. Disse hendelsene får Brandi til å frykte for sikkerheten til sine to sønner - som hun har fra ekteskapet med Eddie.

- Det er helt klart et eller annet på gang, og jeg blir nødt til å vite at barna mine er trygge når de er sammen med LeAnn.

Rimes talsperson tilbakeviser påstandene.

- Dette er et knep for at Glanville skal selge flere bøker. Hvis det er noen som trenger hjelp, så er det henne. Det burde være opplagt for alle som har lest Twitter-meldingene hennes.LES OGSÅ: - Jeg får lyst til å kaste opp i munnen