Halloween 2019:

- Hun vinner halloween

Kjendisene deler bilder av sine villeste halloween-kostymer.

Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld var store deler av den norske kjendiseliten samlet på Bar Tjuvholmen i Oslo i forbindelse med artist Alexandra Joners (29) årlige halloweenfest.

Man kan trygt slå fast at det ikke manglet på imponerende kostymer under Joner-festen, og også flere av verdens største stjerner slo på stortromma torsdag - riktignok ikke i Oslo.

I sosiale medier kryr det av elleville halloweenantrekk, og supermodell Heidi Klum (46) har i likhet med tidligere år gitt alt når det kommer til kostymet. Hun har tidligere skapt overskrifter som Jessica Rabbit, Fiona fra «Shrek» og en varulv fra Michael Jacksons «Thriller».

Man kan på mange måter si at 46-åringen er i en helt egen liga når det kommer til feiringen.

Livesending

På Instagram lot hun fansen få følge hele prosessen mens hun fikk på seg sitt spesiallagde kostyme, og det hele fant sted i en Amazon-bokhandel i New York, hvor også forbipasserende kunne følge med.

Ifølge ET Online skal det ha tatt over tolv timer å gjøre Klum klar for hennes årlige, stjernespekkede fest, og i kommentarfeltet hylles hun for innsatsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer