<strong>PUPPEGLIPP:</strong> Mandag viste TVNorge bilder av puppene til Linda Medalen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Det likte ikke den tidligere fotballspilleren. Til venstre sitter meddeltager Asgeir Borgemoen. Foto: TVNorge
PUPPEGLIPP: Mandag viste TVNorge bilder av puppene til Linda Medalen i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Det likte ikke den tidligere fotballspilleren. Til venstre sitter meddeltager Asgeir Borgemoen. Foto: TVNorge Vis mer

- Hun ville ikke vise kroppen sin på TV

Lene Alexandra nektet å kaste klærne. Dermed fikk Linda Medalen svi.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I forkant av TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» mandag, skrev Seher.no at spesielt en av de ti kjendisene var kritisk til noen av bildene som skulle vises i denne ukas episode.

Kjendisene skulle denne gang ut på en meget strabasiøs tur opp Prekestolen. Underveis skulle deltagerne innhente forskjellige poster, og på den ene posten er det en så og si toppløs Linda Medalen (45) som kaster seg i vannet og svømmer ut for å hente posten. Medalen kaster alt av klær bortsett fra boxershortsen.

Etterpå ble blant annet brystene hennes vist på skjermen to ganger.

- Dette høres jo helt fjernt ut. Viser de meg forfra på TV? Det jo helt tåpelig, avtalen var noe helt annet. Dette er jo ikke paradise uten silikonpupper, men et natur- og underholdningsprogram, sa Linda Medalen til Seher.no mandag.

TVNorge beklaget tirsdag det hele overfor Linda Medalen.

Egentlig var det Lene Alexandra Øien (29) som skulle hente den nevnte posten, men hun ville ikke. Årsaken var nettopp det hun selv nå har opplevd, mener Medalen.
 
- Ja vi hadde en diskusjon på land siden det egentlig var Lenes post. Hun ville ikke vise frem kroppen sin på TV, og siden Raja ikke kunne svømme var det bare meg igjen, forteller den 45 år gamle eks-fotballspilleren, som til Seher.no mandag sa at hun burde hørt på sin «71 grader nord»-konkurrent.

- Jeg skjønner nå hvorfor Lene ikke ville, hun kjenner vel TV verdenen bedre enn meg. Jeg skulle vel hørt på henne da hun sa de ikke var å stole på.

Lene Alexandra Øien bekrefter overfor Seher.no at hun ga råd til Linda Medalen under ferden mot Nordkapp.

- Jeg sa til henne at hun burde snakke med produksjonen om at hun ønsket at de skulle sladde puppene hennes og så videre. Det jeg sa var at hun ikke kunne regne med at de klippet det bort, med mindre hun hadde avtalt det på fohånd. Jeg selv sa klart og tydelig ifra før jeg takket ja til å bli med på «71 grader nord» at jeg ikke ønsket fokus på kroppen min, forteller hun.

- Hva synes du om at TVNorge og produsjonen bryter det som Linda Medalen mener er en avtale, og viser puppene hennes på TV?
 
- Om Linda har sagt tydelig ifra - og de fortsatt velger å vise mer enn avtalt - synes jeg det er respektløst. Jeg kan kun snakke for min egen del, og både TVNorge og Nordisk Film har opptrådt meget profesjonelt i mine øyne, sier 29-åringen, som uansett støtter Linda Medalen.

- Jeg vet ikke hvordan kommunikasjonen mellom produksjonsselskapet og Linda har vært i denne situasjonen. Det må nesten de svare for. Jeg synes uansett det var meget sporty av Linda. Linda var en av de deltagerne jeg digget aller mest på turen. Hun er et herlig menneske! sier Lene Alexandra Øien.

Den tidligere «Skal vi danse»-vinneren understreker at hun siden 2008 har vært inne i en utviklingsprosess som krever mye og tar lang tid. Derfor ville hun heller ikke kaste klærne på TVNorge.

- Nå ønsker jeg ikke fokus på min kropp, men på min personlighet og prestasjon. Jeg er verken redd for å svømme, vise kroppen min eller for å bli våt. Jeg tenkte langsiktig, og ønsket ikke et oppslag på at Lene Alexandra kastet klærne.

Derfor vurderte hun det sikrest å holde seg på land.

- Jeg ser nå, i ettertid, at jeg godt kunne kastet meg ut i med klærne på, men jeg syns det er viktig å sette grenser og lytte til sin egen magefølelse i situasjonen man er i, forteller Lene Alexandra til Seher.no

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er helt fjernt og var ikke avtalen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer