- Hun ville ha ham tilbake

Minka Kelly og Chris Evans gir kjærligheten en ny sjanse.

TILBAKE TIL EKSEN: Chris Evans har igjen begynt å date gamlekjæresten, selv om hun angivelig behandlet ham dårlig sist de var sammen.  Foto: All Over Press
TILBAKE TIL EKSEN: Chris Evans har igjen begynt å date gamlekjæresten, selv om hun angivelig behandlet ham dårlig sist de var sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en kortvarig flørt i 2007 har «Avengers»-hønken Chris Evans (31) og «Roommate»-skjønnheten Minka Kelly (32) nå begynt å date igjen. Det sier en rekke innsidekilder til UsWeekly.

- Hun behandlet ham dårlig forrige gang, men nå er det hun som har kontaktet ham, forteller en kilde til nettstedet.

Minka Kelly var i et forhold med New York Yankees-stjernen Derek Jeter (38) fra 2008 til 2011, som var mannen hun dumpet Evans for, ifølge Boston Herald.

Men for et par uker siden ble de to gamle flammene sett sammen på restauranten «Max and Dylan's Eatery»:

- De satt ved et bord for to i underetasjen. De hadde ikke reservert og ankom vel rundt halv to på ettermiddagen. De kysset og holdt hender, og enhver som så dem kunne tydelig se at de datet, sa et øyenvitne til Boston Herald.

Ifølge UsWeekly så de musikalen «The Book of Mormon» sammen i New York en knapp uke senere. Men venner av «Captain America»-kjekkasen håper at han ikke vil bli såret igjen.

- Han er fortsatt litt usikker, så han er forsiktig, sier en venn av 31-åringen til UsWeekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Løy om at hun er bifil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer