FORANDRET?: Madonna på 80, 90 og 2000-tallet. Ser du forskjellen?
FORANDRET?: Madonna på 80, 90 og 2000-tallet. Ser du forskjellen?Vis mer

- Hun ville fremheve kinnbena

Madonna skal ha gjennomført en "enkel" ansiktsløftning.

SEHER.NO: Det har lenge versert rykter om at popstjernen Madonna (49), som fyller 50 år førstkommende lørdag, har gjennomført flere ansiktsløftninger for å holde maska stram.

Blant annet har popstjernens egen bror, Christopher, tidligere hevdet at søsteren har operert ansiktet.

Nå kan nok en kilde nær Madonna bekrefte at hun har gjennomført plastisk kirurgi, skriver Showbizspy.com.

For på tross av at popstjernens talsperson nekter for at hun har vært under kniven, hevder kilden at Madonna skal ha gjennomført en "enkel ansiktsløftning" tidligere i vår.

- Hun har tatt en enkel ansiktsløftning. Meningen var å fremheve kinnbena, sier kilden.

Kilden benekter likevel at ansiktsløftningen er årsaken til Madonnas slitne og stadig tynnere utseende, og påstår at det har sammenheng med popstjernens hektiske livsstil, samt stresset etter ryktene om forholdet til Yankee-spiller Alex Rodriguez.

Flere venner skal nå være svært bekymret for popstjernen, og håper at kommer i form før hun legger ut på sin omfattende "Sticky and Sweet"-turnè i høst.

Men selv om ferske bilder viser en mer sliten popdronning, hevder hennes personlige trener, Joel Harper, at hun er sunnere enn noensinne.

- Hvis hun virker tynn, er det bare fordi hun er veltrent, hun består av ren kraft. Hun må opprettholde sin krevende arbeidsplan, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Madonna plages av skade