<strong>JA TAKK, BEGGE DELER:</strong> Playboy-kongen Hugh Hefner understreker at han liker brunetter like godt som blondiner - og at han gjerne skulle hatt hertuginne Catherine av Cambridge som «Playboy-bunny»... Foto: Stella  Pictures/ All Over Press
JA TAKK, BEGGE DELER: Playboy-kongen Hugh Hefner understreker at han liker brunetter like godt som blondiner - og at han gjerne skulle hatt hertuginne Catherine av Cambridge som «Playboy-bunny»... Foto: Stella Pictures/ All Over Press Vis mer

- Hun ville blitt en flott «Playboy-bunny»

Hugh Hefner ville selvfølgelig hatt Kate Middleton som «bunny».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 29. april i år giftet Kate Middleton (29) seg med Storbritannias prins William (28) i Westminster Abbey i London. Med det ble hun utnevnt til hertuginne av Cambridge, og kastet av seg kallenavnet Kate til fordel for sitt mer royale fødenavn, Cathrine.

Den nyutnevnte hertuginnen har allerede begynt med sine offisielle oppdrag, og nylig møtte hun og prins William selveste president Barack Obama og førstedame Michelle Obama da de gjestet London. Men presidentparet er ikke de eneste amerikanerne som lar seg sjarmere av vakre Catherine. Playboy-grunnlegger Hugh Hefner (85) uttrykker også stor begeistring over den kongelige skjønnheten.

- Jeg ville absolutt ha hatt henne som «Playboy-bunny». Hun er en vakker liten dame og svært glamorøs, sier Hefner til Daily Telegraph ifølge FemaleFirst.

Den dameglade mediemogulen er nå forlovet med blondinen Crystal Harris (24)
og har også tidligere vært sammen med en rekke blondiner. Men 85-åringen insisterer på at han alltid har vært svak for mørkhårede kvinner - som Catherine - også.

- Siden jeg har vært i min «blonde periode» så lenge, får folk inntrykk av at blondiner er det eneste jeg bryr meg om. Men min første kone var brunette - og dessuten begynner de fleste blondier som brunetter, forteller han videre.

Så om ekteskapet med prins William skulle gå skeis, er sikkert Hefner klar til å ta henne imot med åpne armer. Han hadde vel neppe takket nei til Catherines yngre søster Pippa Middleton (26) heller - hun har jo allerede fått massiv oppmerksomhet for sin flotte rumpe og spreke kropp...

En «Playboy-bunny» er kallenavnet på de vakre vertinnene og servitrisene som pleide å jobbe på Hefners egne Playboy-klubber - iført korsett, mansjetter, tversoversløyfe, kaninører og -hale. De siste årene har flere klubber gjenåpnet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil bli gravid før året er omme  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer