- Hun vil slite med rusmisbruket hele livet

Skandalestjernens mor ser ingen spesielt lett fremtid for datteren.

SLITER: Skuespiller Lindsay Lohan har slitt med rusproblemer i flere år, og nå må hun svare på anklager om smykketyveri. Her er hun morsomt nok på en Lakers-kamp med juveler Pascal Mouawad...  Foto: Stella Pictures
SLITER: Skuespiller Lindsay Lohan har slitt med rusproblemer i flere år, og nå må hun svare på anklager om smykketyveri. Her er hun morsomt nok på en Lakers-kamp med juveler Pascal Mouawad... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Hollywood-skuespiller Lindsay Lohan (24) har slitt med både rusproblemer, arrestasjon og tyverianklager. Nå skal hun visstnok være rusfri, etter et opphold på Betty Ford-klinikken.

Men Lohans egen mor, Dina Lohan (48), tror ikke at datterens problemer er over:

- Jeg tror at Lindsay ikke drikker lenger, men jeg tror hun vil få en livslang kamp med misbruket. Men jeg tror hun kommer til å klare seg, sier hun i et intervju med ABC News ifølge Femalefirst.

Ifølge stjernens mor begynte 24-åringens problemer allerede da hun var 18 år gammel og flyttet til Los Angeles. Der begynte hun å henge med en gjeng som festet svært hardt.

- Jeg kjente til problemene hennes tidlig, men fortalte det ikke til noen siden det var en personlig situasjon. Jeg trodde aldri at det ville komme opp på dette nivået. Alt dette har vært veldig vanskelig for familien min, spesielt med all oppmerksomheten fra media.

Dina Lohan understreker at problemene nok er ekstra vanskelige å takle for datteren på grunn av den massive mediedekningen.

- Hun er en ung jente som sliter. Hun lærer underveis, med hun lærer under et mikroskop. Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det må være, sier hun i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette kunne vært far og datter...